Arkiviikko Annikan mukana

Tykkään tosi paljon lukea "päivä bloggaajan mukana" postauksia, mutta aina kun yritän itse tehdä sellasen ni siinä käy niin että otan kuvan mun puurolautasesta aamulla ja joskus illalla tajuan että unohdin kokonaan ottaa kuvia päivän aikana. Nyt mulla on siis noin kymmenen kuvaa mun aamupuurosta mutta ei yhtäkään päivä Annikan kanssa postausta. Ajattelin tehdä tästä itselleni hiukan helpompaa, joten laajennan tän idean kokonaiseen viikkoon. Tältä näytti siis mun päivät tällä viikolla.

Maanantai
7:00 Herätys, suihku ja aamupuuro - 8:15 Toimistolla, tsekkaan ekana kalenterin ja selvittelen 'to do' listaa viikolle - 12:00 Lounaaksi tonnikala-katkarapu salaatti koneen äärellä - 18:00 Kone kiinni ja kaupan kautta kotiin - 18:30 Kotona huomaan että Ade onkin jo tehnyt mulle ruokaa joten kauppareissu oli ehkä vähän turha, pakkasesta oli ilmeisesti löytynyt kalapuikkoja ja ranskalaisia nam nam - 19:00 Katson neloskanavan uutisia maanantaikoomassa ja välttelen pakkaamisen aloittamista - 21:00 Alan vihdonkin pakkaamaan huomista työmatkaa varten - 21:30 Jakso "What Remains" tv-sarjaa BBC:n  iPlayerista ja sen jälkeen nukkumaan.

maanantai

Tiistai
7:30 Herään - 8:15 Syön aamupalan toimistolla, checkaan itseni lennoille ja printtaan junaliput ja boarding passit. - 12:30 Joku superterveellinen ruisleipä lounaaks työn ohessa - 13:00 Ripsihuolto. Tai oikeastaan ripsienpidennysten poisto. - 13:30 Soijalaten haku ja takasin toimistolle  - 15:30 Taksilla Paddingtonille ja Heathrow Expressillä lentokentälle. Sain tavallisen junalipun hinnalla ykkösluokan lipun ja fiilailin tyhjää junavaunua. En kyllä tiedä mitä järkeä olis oikeasti maksaa ykkösluokan lipusta 15 minuutin matkalle... Mutta sai sieltä sentään napattua ilmaset lehdet lentoa varten! - 17.15 Sushia kentällä - 18:05 Lennon pitäisi lähteä, mutta se on myöhässä. Itse lento menee kuitenkin erittäin mukavasti sillä pääsin ekaa kertaa testaamaan mun uusia vastamelukuulokkeita! En ymmärrä miten oon aiemmin pärjännyt ilman niitä, tekee lentämisestä niin paljon kivempaa kun voi oikeesti kuunnella ja jopa kuulla musiikkia ja saada jotain selvää leffojen repliikeistä. - 23:30 Lento saapuu Helsinki-Vantaalle 0:30 yöpalaa 2:00 Saan vihdoin unta

tiistai

tiistai 2

Keskiviikko
7:00 Herätys. Joka tuntui melko rankalta ottaen huomioon että kello oli 5:00 Englannin aikaa. - 9:30-16:30 Duunijuttuja Helsingissä. - 17:00 Lihapullia ja muussia äidin ja iskän luona Espoossa. Jimin halailua. - 17:45 Lähtö lentokentälle -18:45 Autan korealaiskanadalaisia turisteja neuvomalla kuinka he pääsevät Lontoossa kentältä hotellille. Onneks oli Helsinki-Vantaan ilmanen wlan ja iPad jolta näytin metrokartan, kartan ja vielä kuvat nähtävyyksistä jotka on hotellin lähistöllä. Niitä näytti oikeasti pelottavan ajatus Lontoossa kulkemisesta iltayhdeksän jälkeen, mutta lupasin että Lontoo on ihan turvallinen turistikaupunki ja metrolla pääsee helposti lentokentältä keskustaan. Kirjotin niille vielä tarkat ohjeet ja vaihtopysäkkien nimet ja opetin myös että se ei ole Subway vaan Tube tai Undergound. Toivottavasti ne pääs hyvin perille! 19:30 Lento takasin Lontooseen. Samalla lennolla törmään kollegaan mikä oli hauska sattuma!  - 21:45 Takasin kotona Shoreditchissa.

keskiviikko

Torstai
6:45 Herätyskello soi mutta en herää. - 7:55 Pakotan itteni ylös sängystä, mutta väsyttää niin paljon että tekee pahaa. - 8:32 Saavun silmät ristissä toimistolle ja alotan päivän mustalla kahvilla.- 12:00 Käyn hakemassa lounasta Podista. Barbeque Chicken with Quinoa. - 13:30 Red Bull. Tää on harvinaista nykyään, muttä tänä torstaina pakollinen. - 18:00 Viimeinenkin tiimin jäsen pakotetaan sammuttamaan tietokone, jotta päästään keilamaan. - 19:00 Keilausta työporukan kanssa Finsbury Parkissa. Oon yhtä huono kun aina ennenkin, mutta tokalla kierroksella pääsen sentän yli sataan pisteeseen. - 21:00 Muut jatkaa biliksellä, mutta mä oon edelleen niin väsynyt että lähden kotiin nukkumaan.

torstain ten pin bowling

TGIFriday
6:45 Herätys - 7:45 Muistan että tänään on "Jeans for Genes" hyväntekeväisyyspäivä, mikä tarkoittaa sitä että saa tulla farkuissa toimistolle jos maksaa 3 puntaa hyväntekeväisyyskeräykseen. Puen farkut ja etsin kolme kolikkoa. - 8:30 Toimistolla. En ehtiny syödä aamupalaa kotona joten hyökkään heti ensimmäisenä toimiston hedelmäkorille ja jääkaapille. - 12:30 Lounaaksi kanapestopastaa Lontoon parhaasta lounaspaikasta eli Cilantrosta. - 18:30 Lähden töistä kävellen kohti Clerkenwellia ja Giant Robot baariravintolaa. 19:00 Löydän ihanat ystävät Giant Robotista ja tilaan oluen ja lihalautasen. Very ladylike.

perjantai britannika

Siltä näytti mun arki tällä viikolla. Nyt otan lauantain ja sunnuntain vaan ihan rennosti. Mukavaa viikonloppua teillekin!