Laulu lauantaille ja naurahdus nuoruudelle

Ei menny ihan nappiin mun eilinen real-time bloggaaminen. Teksti oli valmiina mutta siinä vaiheessa kun olin lisäämässä kuvaa Ade ilmottaa että meidän pitää juosta junaan. Josta sitten kuitenkin myöhästyttiin. Mutta alla nyt joka tapauksessa mun lauantaifiiliksiä näin päivän myöhässä. 


Osittain ehkä tällä viikolla tapahtuneen ikääntymisenkin myötä, tänään olisi tarkotus lähteä pitkästä aikaa laittamaan jalalla koreasti. Suuntana Etelä-Lontoo ja kotikekkerit. Mun synttäreiden kunniaks jokaisen britin on pakko ottaa shotti salmaria.

Halusin myös jakaa leppoisaa lauantaimusiikkia teidän kanssa. Oon pitkään jo fiilaillu Rizzle Kicksia ja niiden musiikkivideoissa on aina kiva brittifiilis!


Ja jostain ihmeen syystä oon myös aina ajatellut että hauskannäkönen hattupäinen Harley on aika hot. Vaikka varsinkaan nyt kun olen jo kypsässä kahdenkymmenenkuuden vuoden iässä en ehkä saisi sanoa sitä ääneen. Se on kuitenkin syntynyt eri vuoskymmenellä - sillä mun ikäluokan kannalta huonommalla puolella. Onneks mun oma hauskannäkönen hottis on vaan vuoden nuorempi vaikka joskus sekin tuntuu vuosikymmeneltä hahah.

26vee
Tältä näyttää 26 vuotta ja kolme päivää vanha minä. Nuorenee päivä päivältä! Jos ei naama niin ainakin elämäntyyli!


p.s. Olin hellä ja tarjosin sittenkin salmarin sijaan minttua.