Maze by Gordon Ramsay

Jos jotain olen lyhyen elämäni aikana oppinut, niin sen että joskus on vain ryhdyttävä ja lähdettävä liikkeelle vaikka ei yhtään huvittaisi. Jälkikäteen oot kuitenkin yleensä aina iloinen että päätit nousta sohvan pohjalta. Viimeisin tällainen tilanne tapahtui eräänä sunnuntaina kun mietittiin että jaksetaanko lähteä keskustaan ulos syömään kun oli jo edellisenä iltana käyty ravintolassa. Ajatus pehmeän sohvan syleilystä ja turhista tv-sarjoista tuntui väsymyksen kourissa äärimmäisen houkuttelevalta sunnuntaisuunnitelmalta. Jotenkin saatiin itsemme kuitenkin ulos kämpästä ja ai että se oli kyllä sen arvosta.

maze restaurant

Ilman toptable.co.uk:sta löytynyttä diiliä jolla sai neljä ruokalajia ja Bellinin hintaan 25 puntaa Gordon Ramsayn Maze -ravintola olis ollut ehkä vähän liian hintava meille. Luultavasti kyllä täysin hintansa arvoinen. Ruoka oli älyttömän hyvää ja vaikka annokset oli pieniä niin kolmen suolasen ja yhden makean jälkeen en olisi voinut syödä enää yhtään enempää.

Kefalonia wedding 257

Siihen vaikutti osaltaan kyllä varmasti se että se niiden leipä oli törkeen hyvää. Ja lämmintä. Ja sitä tuotiin heti lisää jos se loppui.

Kefalonia wedding 256

Vinkkinä muuten Lontoossa matkusteleville - kannattaa aina tilata hanavettä. Se on täällä ihan juotavaa ja varsinkaan hyvät ravintolat ei kehtais tarjoilla huonoa hanavettä. Hanavettä ei kuitenkaan välttämättä saa ellei erikseen pyydä, nimittäin yleensä kun sitä vettä tarjotaan niin se on "still or sparkling" pullossa. Okei joskus mua vähän hävettää hienossa ravintolassa sanoa "tap water, please", mutta jos pullo vettä maksaa 6 puntaa niin kyllä mä mieluummin häpeän sen pienen hetken ja käytän 6 puntaa enemmän jälkiruokaan.

fcuk jakku britannika
Bleiseri: French Connection // Farkut: Tiger of Sweden // Kengät: Office // Laukku: Longchamp

Tähän postaukseen on sisällytetty päivän asu sillä näiden kuvien laatu ei saanut mun hyväksyntää alottamaan syysasujen sarjaa.Voin kertoa että nää oli todellakin parhaimmat useasta erittän epätarkasta mössökuvasta. Toisaalta on ehkä turha haaveilla että ne seuraavat tulee olemaan yhtään tän parempia hah :D

britannika asu fcuk jakku

No mutta toi jakku on sen verran loistava että tulee varmasti vedettyä päälle useamminkin...!