Syysasu I - Conversekopiokorkkarit

Käytiin viikonloppuna asuntonäytössä. Oli aikamoinen pettymys huomata että siinä kahden makuuhuoneen asunnossa se toinen "makuuhuone" oli niin pieni että sinne ei olis saanu mahtumaan sänkyä. Miten huonetta voi kutsua makuuhuoneeksi jos sinne ei mahdu sänkyä!? Only in London.

conversekorkokengät
College-paita: Only // Housut: Zara // Kengät: Attentif // Kaulakoru: Primark

shoreditch swimming tiger graffiti

Suurella todennäköisyydellä seuraava koti ei tule sijaitsemaan Shoreditchissa joten otan kaiken irti näistä kuvaustaustoista vielä kun täällä ollaan. Kun oltiin ottamassa näitä kuvia niin joku mies joka kuvaili graffiteja tuli innoissaan kertomaan meillekin kuinka upeita nämä kaikki graffitit on ja kuinka hänellä on jo kymmeniä tuhansia kuvia. Lisäksi se tiedusteli olenko minä malli ja Ade ammattivalokuvaaja. Valitettavasti ei olla. Mutta kiitos kohteliaisuudesta! :D

kopioconverse mustavalko nilkkurit
Ostin nää kengät joskus monta vuotta sitten Pariisista ja vasta nyt löysin ne uudestaan ja laitoin ekaa kertaa päälle. Parempi myöhään kun ei milloinkaan. Nää on itseasiassa aika hauskat. Ja todella mukavat kävellä!

primark kaulakoru

Mitäs voisin vielä kertoa. Viime viikko meni ihan mukavasti ilman sen kummempia tapahtumia. Työviikko tuntu kyllä äärimmäisen pitkältä, koska edeltävällä viikolla oli bank holiday ja kahden päivän työmatka, eli olin vaan kaks päivää toimistolla. Sellasen viikon jälkeen viiden päivän toimistoputki tuntu aika pitkältä. Mutta toisaalta, joskus on useamman tapahtumarikkaan viikon jälkeen ihan mukava että on yks todella perusviikko. Ja tää viikko ei enää ookaan mikään perusviikko - tää on nimittäin mun synttäriviikko! Jee!

Mukavaa maanantaita! x