Matkustelut tähän mennessä, mihin seuraavaksi?

Meidän viikonloppu ei tällä kertaa mennyt ihan nappiin. Ensin mä saan flunssan perjantaina ja sitten Ade teloo nilkkansa fudisturnauksessa lauantaina. Koska se ei pystynyt kävelemään niin ravintolaillallisesta oli turha haaveilla. Sen takia päätin hakea meille ruoat Boxparkin karibialaisesta raflasta. Ja eiköhän ne unohtanu pakata mukaan juuri sen koko aterian tärkeimmän osan eli keittobanaanin! Nooouuu...!

Tänään aurinko on paistanut koko päivän, mutta en uskaltanut lähteä tässä flunssassa ulos, sillä huomenna pitäisi taas lähteä työmatkalle enkä todellakaan halua että tää olotila tästä pahenee. Mikään ei oo hirveempää kun lentäminen kipeänä. Mutta jotain hyvää tässä kotona istuskelussakin, sain nimittäin vihdoin hoidettua asioita jotka pitäisi saada tehtyä ennen muuttoa. Sähkösoppari katkaistu, siivooja tilattu ja tavaroiden myymisen suunnittelu on edennyt seuraavalle asteelle.

Hyödyllisten asioiden lisäksi mulla oli aikaa myös haaveilla mun marraskuun lomamatkasta. Blogeja selaillessani törmäsin useammassa osoitteessa matkailijoiden maailmankarttoihin, jotka oli tehty MapBox-palvelun avulla. Ja olihan mun tottakai pakko heti päästä tekemään omani!Tältä näyttää mun kartta (sitä pitäisi pystyä liikuttelemaan ja suurentamaan btw). Vihreät merkkaukset on paikkoja joissa olen käynyt ja siniset on paikkoja joissa olen asunut. Pari mannerta on täysin tyhjillään, ja niihin olisikin tarkoitus suunnata heti kun vain matkakassassa on riittävästi kahisevaa. Eli ei ihan lähiakoina, mutta toivottavasti vielä ennen eläkeikää!

Aikaisemmin otinkin jo puheeksi että marraskuussa olisi kiva lähteä reissuun, mutta se alkuperäinen suunnitelma ei nyt valitettavasti toteudukaan. Nyt tuskailen kohteen valitsemisessa, ehkä joku osaisi auttaa?

Tarkoituksena olisi siis päästä marraskuussa reissuun joka täyttäisi seuraavat kriteerit:

a) kokonaiskustannukset pysyisi kohtuullisena, mielellään alle 600 puntaa;
b) kesto maksimissaan 6 päivää sisältäen lentomatkat;
c) ei liian pahaa jetlagia;
d) mahdollisuus suht kivaan säähän;
e) paikka jossa en ole vielä aikaisemmin käynyt;
f) kohde jossa selviää tarvittaessa yksinkin, jos kukaan ei lähdekään mun mukaan.

Varsinkin Lauran blogia lukiessa tulee hirveä hinku lähteä vihdoinkin käymään Skotlannissa, missä jostain syystä en ole vielä koskaan käynyt vaikka Briteissäkin on jo jonkun aikaa tullut asuttua. Ainoa mikä epäilyttää on tuo ajankohta. Marraskuu ei taida olla ihan paras aika vuodesta Skoteissa...?

Tässä käy ihan varmasti niin että mä otan päivää ennen mun lomaa jonkun EasyJetin äkkilähdön Kanarialle ja itken muovisessa rantatuolissa punakoiden brittejen ja kiljuvien lasten keskellä kun en vieläkään päässyt sinne Karibialle...