KJNOP

...eli TGIF :D On taas ollu vähän rankempia duunipäiviä parina viime viikkona joten tuo jo niin kulutettu arkiviikon päätöshuudahdus on enemmän kuin paikallaan. Ei mua oikeestaan oo millään lailla häirinny tai stressannuttanu nää pidemmät duunipäivät, mutta kyllä ne silti on aina fyysisesti rankempia kun se perus 47.5-tuntinen työviikko. Positiivinen asia näissä viikoissa on myös se että tajuu taas kuinka upeeta on tehdä duunia niin kivojen tyyppien kanssa että toimistolla hengaaminen ei haittaa ollenkaan.

Ainoa ongelma minkä työkeskeinen elämä aiheuttaa on se että ne vapaa-ajalla hoidettavat asiat jää aina jollain tavalla kesken. Mun vapaa-ajan to do lista on pikku hiljaa sennäkönen että viikonloputkin menee suorittamiseksi :D Jotain mä oon sentään saanut täällä uudessa kodissakin aikaiseksi.

tilpehoori

Kuten esimerkiksi tavaroiden järjestelyn lipaston päälle.

albumipino

Albumitkin on tyylikkäästi esillä - nimenomaan koristeena sillä tajusin että muutossa jätin mun ainoan CD-soittimen vanhalle kämpälle ja kumpikaan mun läppäreistä ei sisällä CD-asemaa. Taas näitä mun erittäin fiksuja ratkaisuja.

eiffeltorni figuuri

eka viikko uudessa asunnossa 049

Mä oon koko viikon odottanu malttamattomana sitä että mulla olis vihdoin aikaa vähän tutkiskella nettikauppojen huonekalutarjontaa. Mä tiedän että jos mä en saa tätä huonetta kondikseen nyt, niin siinä käy helposti niin kuin meillä kävi edellisessä kämpässä - muuttopäivänä tajuttiin että me ei sit koskaan ostettukaan sitä sohvapöytää...

sekasotku

Nyt mulla on huoneen nurkassa edellisen asukkaan jäljiltä jäänyt sohvapöytä josta pitäis päästä eroon. Käyhän se näinkin päin. Tän viikonlopun tavoitteena on saada ainakin toi nurkkasotku siivottua.

eka viikko uudessa asunnossa 058

Tällasia juttuja on aina ihana bongailla muutossa erinäisten laatikoiden uumenista. Näytetään niin junnuilta tossa kuvassa! Ja tosta Seattlen hääreissustakin on jo peräti kaks vuotta.

skull sisustus

tuskailin tunnin puuhailin innoissani tällaisen upeen kollaasin mun sisustussuunnitelmista. Mun huoneessahan oli todellakin valmiina valkoinen sänky ja valkoinen lipasto, joten aloin kehittelemään jotain sen ympärille. Alkuperäinen idea oli sellanen melko skandinaavinen, pelkistetty ja moderni mustavalkoinen yhdellä tehostevärillä, mutta en mä sit löytänytkään siihen sopivia juttuja ja lopputuloksesta tulikin aika erilainen. Mutta ehkä jos ton kuvan kuvittelee niin että lamppu ja tuoli on kokomustia, biisoninkallot kokonaan valkoisia ja tyynyt kirkkaan vihreitä. Got the idea? Toisaalta. Nyt kun aloin kattelemaan tätä hampaat irvessä ja otsa rypyssä väsättyä kollaasia niin eipä noissakaan väreissä oikeestaan oo mitään vikaa. Ja älkää nyt liikaa pelästykö. Noiden kallojen idea lähti siitä että tohon mun seinään on kiinnitetty kaks valkosta rumaa lamppua joita ei pysty irrottamaan, joten ajattelin että ehkä ne vois peittää jollain. Kyse ei siis ole mistään mun salaisesta metsästysharrastuksesta tai vastaavasta. Pääkallot nyt vaan on aina loistava sisustuselementti. (Ja itsensäkoristelukuvio ja kaulakoruriipus ja huiviprintti ja ja...)

peilishotti

Noita rusettejakin on kerääntyny nurkkiin. En oikeesti ymmärrä mistä nää mun teinimäiset keräilykohteet on saanu alkunsa. Saati jatkunu tällä kahdenkympin paremmallakin puolella. Voisiko joku kertoa omaavansa jonkinlaisen vastaavan vähintään yhtä oudon taipumuksen itsessään etten joudu tässä yksin julkisesti paljastelemaan outouksiani?

Hah, joudu. Aika vapaaehtosestihan mä tässä blogissa on tuonu esille ties mitä täysin turhia yksityiskohtia taipumuksistani...

Mitä mieltä ootte muuten tosta mun sisustusfiilistelystä? Menikö vähän yli vai tuliko jopa liian tylsä?