Kuulumisten päivittämistä @ Modern Pantry

Muutto on vihdoin hoidettu ja ainoastaan pyykkiteline ja yhden keittiökaapin sisältö unohtu vanhalle kämpälle. Itse muuttopäivä oli pieni katastrofi. Oltiin otettu koko keskiviikko vapaaks muuttoa varten ja koska ollaan tällanen fiksu ja filmaattinen pariskunta (lue: laiska ja mukavuudenhaluinen), niin päätettiin että se aamu riittää ihan hyvin pakkailuun joten ei stressailla siitä sen aiemmin. Ja olishan se aamu varmasti riittänytkin ellei oltais nukuttu pommiin! Pakkauslaatikot ja Ikean kassit loppu tietty ihan kesken, mutta siinä vaiheessa kun pakkaaminen tapahtui muuttoauton odotellassa pihalla (tuntitaksalla) tavaroiden heittely jätesäkkeihin ilman minkäänlaista pakkausstrategiaa oli ihan toimiva vaihtoehto.

modern pantry 010

Näitä ja muita kuulumisia vaihdettiin eilen tyttöjen kanssa brunssilla Modern Pantryssä. En edes itse valinnut sijaintia (Jaana tietää aina parhaimmat ravintolat ja kahvilat joten luotan sen valintoihin täysin), mutta se osui silti kätevästi kävelymatkan päähän nykyiseltä asunnolta. Oon nyt ehtinyt vähän kiertelemään tätä uutta ympäristöä ja täytyy sanoa että oon ihan fiiliksissä - kävelyetäisyydellä on vaikka mitä ihania paikkoja! Alueena tää on myös snadisti hienostuneempi kun Shoreditch ja astuin heti itsekin tähän yläluokkaisempaan rooliini ostamalla aamupalani tänään Waitrosesta. Onneks tää on kuitenkin tarpeeks hip alue ettei ihan vielä tarvi mummoutua. Kerroinkohan muuten vielä edes mihin mä muutin vaikka muutosta oon jo jonkin aikaa puhunut? Sen tarkempia koordinaatteja antamatta, uusi borough on siis Islington.

modern pantry 003

Mun viisaudenhammas alko vihottelemaan ja oon nyt viimeset neljä päivää eläny keitoilla ja smoothiella. Aika tehokas dieetti muuten toi hammaskipu, farkut alko roikkumaan parissa päivässä. Harmi että mun dieettivalintojen tavoitteena on aina ollut massan kerääminen eikä sen kadottaminen. Mutta tää ei kyllä ollutkaan vapaaehtoisesti valittu ruokavalio... Kyllä äiti, huomenna soitan hammaslääkärille. Onneks Modern Pantryn fetavohvelit rapealla pekonilla ja makealla vaahterasiirapilla oli sen verran hyvä annos että sen söi vaikka poskea purren.

modern pantry 016

Kun kaikilla on kokopäiväduunit, poikaystävät ja eri asuinalueet niin nää yhteiset brunssit on harvinaista herkkua, mutta sitäkin maukkaampia kun ne kalenteriin saadaan vihdoin lukittua. Blogista sensuroitujen aiheiden lisäksi keskustellaan sisustamisesta, autojen ostosta ja muusta aikuismaisesta, mutta onneks sentään unohdin ottaa puheenaiheeksi mun huolen eläkesäästämisestä. Olis menny vähän liian villiks. Kävin nimittäin tässä muuton yhteydessä läpi kaikki paperit ja tajusin että multahan menee joka kuukaus ihan hillitön määrä rahaa eläkerahastoon. Alko pelottamaan että onko musta tullu liian rationaalinen. Njaah, kiitän itseäni kuusvitosena kun istun luksusjahtini kannella auringonpaisteessa Key Westissä sijaitsevan eläkeläisasuntoni edustalla.

Nyt kun oon saanu paperisälää myöten kaikki muuttokamat purettua niin seuraava vaihe onkin oman huoneen sisustaminen. Onneks mun uus ihana kämppis on sen verran aikaansaava ihminen että torstaina töistä uuteen kotiin saapuessani olohuone oli jo täysin kondiksessa. Luksusta.

Nyt mä alan vimmatusti selailemaan Pinterestiä löytääkseni ratkaisun siihen kuinka yhdistän mun huoneessa valmiina olleen valkoisen sängyn ja lipaston mun yleensä melkoisen tummanpuhuvan industrial-tyylisen sisustuksen ihailuun. Ehkä vaihdankin tyyliä ihan kokonaan ja kokeilen jotain täysin uutta. Change is good.