Marrasasu 1 - Työmatkalla

Sen Gaijinissa tapahtuneen episodin jälkeen jossa kaadoin (tai joku kaatoi?) mun vaaleanharmaan jakun päälle suussasulavan kala-annoksen soijapohjaisen kastikkeen työmatkan ensimmäisenä päivänä, lupasin itselleni että kannan jatkossa mukana kahta pukua. Mukavuudenhaluisuuteni (vähemmän pakkaamista, vähemmän kannettavaa) on johtanut kuitenkin siihen että kahden puvun sijaan puen mieluummin mustan jakun. Siinä ei näy tahrat! Se että tuoksuisin asiakastapaamisessa kalanrasvalta on sitten ongelma erikseen - ratkaisen sen siinä vaiheessa kun jos se osuu kohdalle.

duuniasu2
Blazer: Zara // Blouse: Lindex // Trousers: Zara // Pumps: Unisa

duuniasu 3

Tämä kirjava paita valikoituu mukaan työmatkoille ihan käytännönsyistä. Siitä ei heti huomaisi vaikka olisin onnistunut purskauttamaan puolet kuplavesipullon sisällöstä rinnuksille juuri ennen kokoushuoneeseen astumista. Tosielämän Miss Beaninä olen jo muutamaan otteeseen kokeillut tuota herra Beanin hyväksi toteamaa vaatekuivuria, eli yleisen vessan käsienkuivaajaa.

duuniasu 1

Tähän mennessä en ole vielä varmaan kertaakaan onnistunut lähtemään reissuun unohtamatta pakata jotain olennaista. Kerran se oli hiusharja (viispiikkinen nahkakampa toimi muuten yllättävän hyvin korvikkeena), joskus sukkahousut, sillloin tällöin hammasharja, useimmiten joku erittäin olennainen tietokoneen piuha. Tällä kertaa se oli ripsiväri. Vedin aamukiireessä (suurin osa aamusta kuluu aina aamupalalla ja kaikesta muusta tingitään) äärimmäisen tyylikkäät paksut rajaukset jotta en näyttäisi ihan haamulta. Ja sen jälkeen tajusin että less is more ja mun ratkaisu johti vaan huonompaan lopputulokseen, mutta siinä vaiheessa olikin jo liian myöhästä tehdä asialle yhtään mitään.

haven ole kuin kotonasi

Asuin muuten ensimmäistä kertaa Havenissa ja tykkäsin todella paljon! Ne ei kyllä varmaan tykänny musta yhtä paljon ku mä niistä, sillä sen sijaan että olisin purskauttanut ne kuplavedet päivällä mun kirjavalle paidalle niin purskautinkin kokiksen illalla hotellihuoneen valkoiselle kokolattiamatolle. Anteeksi!

En muuten tiedä miten teillä ollaan kotona, mutta jos mä jätän pyyhkeen lattialle niin se harvemmin vaihtuu päivän aikana puhtaaseen versioon. :D