Marrasasu II - Tusinatakki

Tunnollisena työntekijänä nappasin nuhan heti loman ensimmäisenä päivänä. Koska satuin silloin olemaan Jerseyn saarella, en tietenkään voinut tuhlata lomapäiviä flunssan paranteluun vaan sen sijaan päätin lähteä sinne merelle kävelemään ja kenkiä kastelemaan. Ajattelin että Suomessa ehdin sitten levätä.

As if. Aamulla mut herätetään kertomalla että tänne on tulossa jotain ilmastointimiehiä ja jos haluan käyttää suihkua niin se pitää tehdä ennen ku ne tulee. Ilmeisesti menee kurkkimaan myös kylppärin kanavia. Mä kurkkasin siinä vaiheessa kännykän kelloa - 7:39. Onneks tajusin tarpeeks nopeasti että se oli vielä Englannin ajassa! Ja lauantaiaamuna ollaan kuulemma menossa remontoimaan siskon kämppää. Tästä tulikin lopulta ihan aktiiviloma. Onneks tänään aktiviteettina oli pelkkää shoppailua ja donitsien syömistä ni ei nyt ihan liian rankaks mee vaikka aikainen herätys olikin.

Näin siskon läsnäollessa otin siitä kaiken hyödyn irti ja nakitin sen ottamaan asukuvia. Se oli yllättävän vaikeeta nimittäin se halus että poseeraan nätisti ja näytän nätiltä enkä tee mitään tyhmiä ilmeitä. Onneks kamera oli edes jonkin verran mun puolella ja jostain syystä ne kuvat joissa yritin olla siskon pyynnöstä normaali tuli todella epätarkoiksi.

studded sleeves coat 044

Yksi tän Suomi-loman missioista oli hakea kesäksi turvaan tuodut talvitakit takaisin Lontooseen. Mä kyllä vähän epäröin tän takin kohdalla koska se oli ainakin viime talvena niin hullun suosittu Lontoossa että ihan valehtelematta joka toisella naisella oli toi sama Zaran takki. Poikaystäväkin kertoi että se oli monesti meinannu alkaa vahingossa puhua väärälle tyypille kun se luuli että se olin minä. "No I wasn't really chatting up that beautiful blonde, I thought it was you!" Joo niin vissiin!

studded sleeves coat 039

Tässä takissa ei oo mitään kunnon napitusta mikä tekee siitä mukavan kevyen ja just täydellisen Lontoon talveen. Yritin demonstroida tätä Supermies-poseerauksella, mutta siinä vaiheessa kun seisoin meidän terassilla lentoasennossa toinen jalka ilmassa, niin mun sisko ei suostunu ottamaan kuvaa. Se haluis että mun blogi olis sellanen tyylikäs.

britannika asu

Sitä odotellessa...

studded sleeves coat 016

Silloin kun kyseessä ei ole työmatka, niin luotan täysin siskon vaatekaappiin enkä pakkaa mitään vaatteita niiden jo valmiiksi päällä olevien lisäksi kun matkustan Suomeen. Tässä esimerkki siitä mitä mitä siskon kaapista löytyy mutta mun kaapista olis tuskin koskaan löytynyt - valkoinen peplum-toppi! Lopulta siinä kävi kuitenkin niin että jouduin vaihtamaan ton ennen lähtöä koska minä ja valkoiset vaatteet on kuulemma liian hasardi yhdistelmä.

boxy bag

Mä oon aina tykänny laatikonmallisista laukuista joten tää Badgley Mischkan laukku (neverheard to be honest) on yks mun suosikeista mitä tulee siskon vaatekaappivarkauksiin. Vielä en oo onnistunu salakuljettamaan sitä kuitenkaan Lontoosen asti...

...ja tän postauksen jälkeen se piilotetaan luultavasti entistä parempaan paikkaan mun vierailujen ajaksi.