Ihana aattoaamu

Otsikon ihana on kursivoitu sarkasmilla. Kuten olette ehkä rivien välistä jo lukeneet, olen siis tänä jouluna Englannissa. Tällä hetkellä tarkka sijaintini on itseasssa korkea lasitalo Cityssä, eli olen töissä. Englannissahan tää jouluaatto on päivä siinä missä muutkin ja mä ajattelin että koska täällä kerran olen niin en viitsi turhaan tuhlata lomapäiviä aaton vapauttamiseksi jotta voisin pakottaa englantilaiset seuralaiset avaamaan pakettinsa suomalaisittain jo tänään.

Ja minkä takia tää aattoaamu oli sitten niin erityisen ihana? Ensinnäkin nukuin pommiin. Juoksin suoraan suihkuun huomatakseni että sieltä ei tule vettä. Aloin tsekkailemaan hanoja eri huoneissa ja tajusin että kämpässä ei todellakaan tule vettä yhtään mistään. Kiitos tästä joululahjasta rakas asunto! Ja koska mulla oli jo kiire niin en ehtinyt jäädä sitä sen kummemmin ihmettelemään vaan juoksin töihin. Onneks meillä on toimistolla suihku niin voin ehkä vähän puhdistautua ennen kuin hurautan junalla joulunviettoon Lutoniin, tuonne Englannin Keravalle.

Jos hurautan. Täällä on nyt nimittäin traditioksi muodostunut joulumyrsky. Tänä vuonna ei sentään sada lunta, mutta vettä senkin edestä. Jossain ilmeisesti tulvii ja tuuli on myös mukavan navakka mikä on saanut aikaan sen että junat ei oo oikein liikkunu toivotusti. Tajusin myös juna-aikatauluja tutkiessani että torstaina ei ole pyhän takia junaliikennettä ollenkaan ja mun pitäis olla perjantaina taas töissä. Jos mulla olis kotona ruokaa ja vettä niin saattaisin jopa harkita Keravan väliinjättämistä. Mulle tuli yhtäkkiä ihan hirvee koti-ikävä. Tai ehkä pikemminkin piparkakkutaikinaglögijoulutorttukinkkuperunalaatikkokraavilohi-ikävä.

No mut kyllä tää tästä. Joku tilas just toimistolle pizzaa. Ja on meillä täällä sentään joulukuusi. Ja huomenna mäkin saan hyvää ruokaa vaikkei se sinapilla kuorruttetua kinkkua ehkä muistutakaan.

Joulupukin Kuumalinja löytyy varmaan YouTubestakin? Se siis pyörimään tohon kolmannelle näytölle.

Oikein Hyvää Joulua ihmiset ja nauttikaa piparkakkutaikinaa munkin puolesta! ♥