Sunnuntaisia sattumuksia Sohossa

Ruotsalaisilta näyttävät sinkkunaiset huomio! Jos teillä on kiikarissa englantilaismies, niin kannattaa mennä pyörimään Sohon ja Covent Gardenin suunnalle, siellä tippuu nimittäin treffipyyntöjä vaikka kävelisi omissa maailmoissaan kengänkärkiä tuijotellen ilman pienintäkään tarkoitusta jutustella tuntemattomien kanssa.

soho covent garden sunday 023

En käy hirveän usein tuolla päin keskustaa koska en ihan älyttömästi diggaile turistitungoksesta, joten mun mielestä oli aika hauskaa että tällä kertaa kävi ihan samanlainen sattumus kun keväällä samoilla seuduilla (tässä taustatarina). Olin siis totally minding my own business, kun joku kundi juoksi perään tullakseen kertomaan että näytän söpöltä. Ja ruotsalaiselta! Hei kiitti tästä kohteliasuudesta? Tällä kertaa tyyppi ei ollut merimies Etelä-Englannista vaan ilmavoimien lentäjä Pohjois-Englannista. Kolmannella kerralla varmaankin joku panssariauton kuljettaja Keski-Englannista.

soho covent garden sunday 003
soho covent garden sunday 005

Sohossa olin tänä aamuna aamupalan takia ja onnekseni kadut oli suhteellisen tyhjiä ja aamiainen ehdottomasti reissun arvoinen.

soho covent garden sunday 011
soho covent garden sunday 016
soho covent garden sunday 013
soho covent garden sunday 015
soho covent garden sunday 021

Jaana bongas taas paikan ja tällä kertaa se oli Jackson & Rye Wardour Streetillä. Voin suositella. Siinä missä kaikkia muitakin paikkoja joihin Jaana on mut tähän mennessä johdattanut.

soho covent garden sunday 033
soho covent garden sunday 043
soho covent garden sunday 030
soho covent garden sunday 042

Ham and Eggsin jälkeen ajattelin vielä pyöriä hetken keskustassa ja kävellä Covent Gardeniin etsimään joulufiilistä. Se oli yllättävän hankalaa nimittäin ilma oli taas niin keväinen, ihana auringonpaiste. Joulukuusen onnistuin löytämään, mutta jouluvalot ei ollut tähän aikaan päivästä erityisen eläväisiä tai fiilistä luovia.

soho covent garden sunday 049
soho covent garden sunday 078

Innostuin kävelemään siinä määrin että yhtäkkiä huomasin katsovani Shardia ja katedraalia sellasesta ilmansuunnasta ja etäisyydeltä että tajusin olevani melkein kotona.

soho covent garden sunday 082

Aika suoritus ottaen huomioon että mulla oli jalassa 10 sentin korot.