Uuteen vuoteen

Mä en aio nyt edes yrittää tehdä mitään upeeta kuvakollaasia tai muistelmia mun vuodesta 2013, koska tänä vuonna ei oikeastaan tapahtunut mitään erikoista. Aika on mennyt pitkälti duunissa ja vapaa-aika kavereita nähden ja Lontoota kierrellen. Onneks mulla on tää blogi josta pystyin tarkistamaan että vuosi 2013 oli todellakin melko basic enkä turhaan joutunut kuluttamaan aikaa pohdiskelemalla mitä tuli tehtyä, sillä sen rankan pohdinnan tuloksena olisin vain pettynyt tajutessani että en tehnyt muuta kuin olin töissä. Toisaalta, ihan mielenkiintosta huomata kuinka elämä muuttuu tässä vaiheessa kun koulut on käyty ja on vakkariduuni. Pisin loma mitä ehdin pitää vuonna 2013 oli puoltoista viikkoa! Pieni ero niihin opiskelija-aikoihin kun lomalla saatto helposti vierähtää useampia viikkoja... Ehkä juuri senkin takia tuntuu että vuosi meni ihan törkeen nopeesti. Mutta mikäs siinä. Me puhutaan aina lontoolaisten ystävien kanssa kuinka Lontoo vanhentaa fyysisesti mutta nuorentaa henkisesti. Täällä voi pyöriä perheettömänä, tuhlata rahaa kaikkeen paitsi asuntolainaan ja juhlia vielä nelikymppisenäkin eikä kukaan ajattele että siinä olisi mitään outoa. Eli ei kai tässä vielä tarvi huolestua jos vuodet menee ohi ihan huomaamatta. Syytän Lontoota.

En muuten muistaakseni oo koskaan tehnyt mitään uudenvuodenlupauksia, mutta ajattelin olla villi ja poiketa tavoistani lupaamalla jotain niinkin omaperäistä kuin terveellinen ruokavalio. Tai noh, satuin innostumaan Tescon nettikaupassa siitä ajatuksesta ja tulos näytti tältä:

healthy groceries

Mutta koska tänään on vielä vuos 2013 niin tunnustan että soitin just vartti sitten Adelle että voisko se hakea meille mäkkäristä ateriat matkalle tänne koska en jaksa kokata ennen juhliin lähtöä. En myöskään oo ihan varma miten toi mun lupaus tulee toimimaan koska se vaatis kaverikseen lupauksen että jaksan myös tehdä sitä ruokaa ihan itse. We'll see...

Me lähdetään tästä herkullisen mäkki-illallisen jälkeen Länsi-Lontoota ja kotibileitä kohti. Nähdään ens vuonna!

ps. Arvoin ne Matkamessujen liput ja arpaonni osu Annen ja Velman kohdalle joille on nyt myös lähteny sähköpostia. Suuri kiitos kaikille jotka jaksoitte osallistua, nyt voin hyvällä omatunnolla jatkaa tätä makrillisalaattia koska kaikki aihealueet sai kannatusta! Okei, voin ehkä jopa tilastoida ne vastaukset ja tsekata menikö joku aihe yli muiden. Ehkä mun pitäis tehdä vielä yks lupaus ens vuodelle ja se vois olla tän blogin kehittäminen. Tai no okei, ehkä hengissä pitäminen on ihan hyvä alku, ei nyt aleta ihan liikaa villiintymään. Tosin jos vuoden viimeinen postaus sisältää turhaa tekstiä ja yhden valokuvan ja sekin mun ruokaostoksista niin ei tohon kehityspuoleenkaan varmaan ihan hirveesti vaadita.