Viikonlopunviettoa ja mielipiteidenmuuttoa

Edellisenä viikonloppuna annoin mahdollisuuden kahdelle asialle joita kuvittelin vihaavani - karaokelle ja Jamie Oliverille. Ja hyvä että annoin sillä karaoke maistui ja pasta kuulosti erinomaiselta! Kaiken lisäksi molemmat näistä kokeiluista oli maustettu Suomesta tulleilla vierailla mikä lisäsi mielekkyyttä entisestään.

Ensimmäinen vieras Suomesta oli synttärisankari joka tuli viikonlopuksi Lontooseen englantilaisen tyttöystävänsä luokse joka oli järkännyt synttärikemut karaokekoppiin. Aluks mua vähän pelotti ajatus karaokesta kaveriporukalla, sillä muistot aiemmista Singstar-illoista ei ollut liian hyviä. Ei siinä ettenkö tykkäisi laulaa, mutta mulla on vaan niin ruma lauluääni että onnistun nolaamaan itseni ja siinä ohessa poksauttelemaan kanssakuulijoiden tärykalvoja. Eniten mua kuitenkin ärsyttää se että suht musikaalisena ja nuotteja ymmärtävänä ihmisenä mun sydäntä raastaa se fakta että mä en yksinkertaisesti osaa laulaa. Antaisin vaikka mun vasemman korvan jos saisin tilalle kauniin lauluäänen. 

karaokeilta

Tämä karaokeilta oli silti oikein mukava kokemus vaikka kahdella korvalla siihen osallistuinkin. Paikka sijaitsi Chancery Lanella ja sen nimi oli Cella. Se oli nimenomaan erikoistunut karaokeen ja sieltä sai vuokrata omalle porukalle oman karaokehuoneen. Biisejä löytyi paksun kansion verran ja tarjoilija tuli paikalle napin painalluksella, plussat siitä että juomien lisäksi listalta löytyi myös laaja valikoima ruokaa! Kuten yllä olevasta kännykkäkuvakokoelmasta näkyy, kaikki veti tunteella. Vasemmassa yläkulmassa oli tietenkin eräs Rihannan tunnettu biisi menossa ja oikeassa alakulmassa tuo superihana pariskunta veti illan parhaan dueton sellasella antaumuksella että ne sai illan ainoat raikuvat aplodit koko porukalta.

Niin ja sitten se toinen asia. Jamie. Aiempi kokemus Jamie's Italian raflasta oli pettymys, mutta nyt tajusin että se johtui ehkä väärästä ruokavalinnasta. Mun olis sittenkin pitänyt ottaa vaan peruspasta. Tällä kerralla tein niin. Tällä kerralla käytiin myös The Cityn sijaan Angelissa.

marraskuu 089

Pasta oli erittäin maistuva ja plussat vielä siitä että sai valita haluaako pienen vai ison annoksen. Me oltiin kaikki vedetty päivällä aika tuhdit lounaat joten valittiin ne pienemmät pastat ja seurueen italialaisin sai vastuun viinin valinnasta. 

marraskuu 088

Oli ihanaa päästä myös vaihtamaan kuulumisia Helsingistä saapuineiden ystävien kanssa. Tunnustan kyllä että oon melko huono emäntä ja sitäkin huonompi turistiopas, sillä viikot menee niin tiiviisti duunin parissa että en pahemmin ehdi koskaan suunnitella viikonloppuja etukäteen...

farringdon 001

Ennen kun vieraat lähti käytiin kuitenkin vielä sunnuntaiaamuna pyörähtämässä Clerkenwellissä joka mun yllätyksekseni oli kun aavekaupunki. Pubitkin oli jotenkin yllättävän tyhjiä vaikka oli sunday roast aika. Onneks mulla on bussinumerot sen verran hyvin jo hallussa että voin nopeasti vaihtaa suunnitelmaa ja aluetta, ja hypättiin siitä sitten viisvitosella Columbia Roadin kukkamarkkinoille. Siellä ei ainakaan oo koskaan puutetta ihmisvilinästä. 

farringdon 002

Onneks ne sentään vielä hymyili vaikka mun turistiopasosaaminen ei mitään huipputasoa olekaan :D 

ps. Kiitos ruisleivästä!