Voita liput Matkamessuille 2014 !!

Ens vuonna mulla on toivottavasti paljon parempi tuuri reissujen suhteen ja mun lupaus vuodelle 2014 on myös suunnitella vähän paremmin minne lähden ja buukata lomapäivät duunista ajoissa jotta myös oikeesti pääsen lopulta jonnekin. Ajattelin että tässä vois ehkä auttaa Matkamessuilla piipahtaminen joten odottelen jo aika innoissani tammikuun Suomen reissua jonka mätsäsin osumaan juuri Matkamessu-viikolle.

Sain myös mahdollisuuden arpoa kaksi lippua lukijoideni kesken, eli säkin voit päästä haahuilemaan samaiseen messuhalliin ihan ilmatteeks jos tuuri käy. Osallistuminen onnistuu niin että vastaat seuraavaan vaativaan monivalintakysymykseen kommenttiboksissa. Muista allekirjottaa kommenttisi nimellä/nimimerkillä ja sähköpostiosoitteella!

Eli, jos jaksaisit kertoa mistä alla olevista aiheista luet mieluiten mun blogissa. Saa valita monta tai vaikka kaikki! Jos et keksi näistä yhtään ni sit oot varmaan väärässä blogissa hus mene pois.

a) Lontoo

b) duunihommat

c) opiskelu (ulkomailla)

d) matkustaminen

e) mun laiffi ja arki ja kuulumiset 

f) päivän asut (plus/miinus mun naama)

g) ravintolat ja kahvilat ja safka (mut ei sen tekeminen!)

h) leffat ja telkkariohjelmat

i) sisustus ja kämppä 

J) joku muu, mikä?? (tätä ei saa valita ellei tarkenna mikä!)

Ja ne Matkamessuthan on siis 17.-19. tammikuuta Helsingin Messukeskuksessa. Ja tästä arvonnasta voitettava lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä päivänä, mutta sen saa mun tietääkseni valita ite että minä päivänä.

Matka_Bloggaaja_logo13

Vastailkaa

30.12.2013

keskiyöhön (Lontoon aikaa) mennessä niin ootte arvonnassa mukana!