Päivänasu ja pitsinnypläystä

Joku joskus kommentoi että lukis mun kirjoittamana vaikka pitsinnypläyksestä, joten mä ajattelin että on ihan ok jakaa mun ompelutuotoksia tältä viikolta. Siitä lisää loppuosassa valokuvan muodossa.

Mä oon lähdössä ihan hetken kuluttua leffaan, mutta ajattelin että ehdin vielä nopeasti jakaa mun eilisen päivän asun. Päädyin muuten siihen tulokseen että mun viime vuonna käyttämä asukuvien otsikointi oli ihan perseestä. Ei hirveen toimiva. Mutta mä en millään keksi miten mä alkaisin näitä otsikoimaan. Tavallaan mä haluaisin otsikoida ne selkeästi jotenkin eri tavalla kun muut postaukset, koska kaikkia ei välttämättä kiinnosta ja säästän ihmisiltä vaivaa ja tylsistymistä jos asukuvista kiinnostumattomat lukijat voi suoraan skipata nää postaukset otsikon perusteella. Mutta sitten toisaalta, mitäs jos mä joskus innostunkin kirjottamaan asukuvien väliin jotain tosi mielenkiintosia suuria salaisuuksia ja sitten osa lukijoista jää ihan paitsioon kun missaa ne? Se vois olla aika rankkaa. Mähän paljastelen täällä niin elämää mullistavia totuuksia että ilman niitä kenen tahansa on vaikea elää normaalisti.

IMG_7954

Tässä asussa kävin eilen valokuvauskurssilla. Tuon kyseisen kurssin tuotoksia saan toivottavasti esille viimeistään huomenna, sillä tiistaina lähdenkin jo taas takas Suomeen muutamaksi päiväksi. Mutta joo se valokuvauskurssi oli tosi mielenkiintoinen, kuvailtiin ihmisiä Sohossa ja Chinatownissa. Siitä enemmän seuraavassa postauksessa, mutta sen verran voin jo kertoa että olin aika huono ja mua pelotti ihan sikana ottaa tuntemattomista ihmisistä kuvia.

IMG_8005

Tässä on mun uudet talvikengät. Eikös oo siistit! Niistä saa myös noi pörröosat nostettua ylös ja sit ne näyttää vaan nahkakengiltä. Nämä bongasin Officelta.

asu tammi 2

Toi mun Mhannin laukku alkaa olla jo sen verran käytetty, että se tarvis jonkun sijaistamaan itseään pari kertaa viikossa. Nyt oon ihan pulassa kun en löydä mistään laukkua joka olis yhtä kiva. Trust me, olen etsinyt. Jos jollain lojuu kaapinpohjalla sama laukku eri värisenä niin myykää se mulle jooko?! Mä tuun hakee vaikka Kuusamosta. (En oikeesti edes valehtele, mä ostin nimittäin viime viikolla lennot Kuusamoon maaliskuulle!)

asu tammi 1

Pahoittelut tästä valtavasta omakuvamäärästä, mutta oon aika fiiliksissä että mulla kerrankin on paljon asukuvia. Maksimimäärä mitä Ade koskaan otti oli yleensä kahdeksan, jos pyysin ottamaan muutaman kuvan. Nyt pyysin Annaa ottaa muutaman kuvan ja se oli noin kymmenen kertaa enemmän kuin muiden muutama.

Naureskeltiin muuten myös sille että ollaan asuttu yhdessä jo kolme kuukautta mutta tämä on ensimmäinen viikonloppu kun ollaan molemmat yhtä aikaa Lontoossa niin että kummallakaan ei oo vieraita! Nyt ollaankin sitten taas molemmat reissussa puolin ja toisin varmaan huhtikuulle asti, eli katellaan silloin taas uudestaan näitä asukuvia hahah :D

IMG_8053
asu tammi 5

Takki: Zara // Neule&rusettipaita: Cristelle&Co // Farkut: Zara // Kengät: Office // Laukku: Mhann

asu tammi 4

Ehkä päivän laadukkain shotti tossa oikeella. Niin ja lupailin sitä pitsinnypläystä. Moni varmaan skrollasikin jo suoraan tänne alas koska onhan tää nyt koko postauksen kohokohta.

Aluksi vähän taustaa itsestäni. Käsityö on aina ollut mun heikoin lenkki mitä tulee kouluaineisiin, ja se olikin varmaan ainoa aine mikä mulla oli peruskoulussa alle 9. Yritin kuitenkin aina sinnikkäästi toteuttaa niitä vaativia luomuksia ja tossut taisin jopa onnistua neulomaan. Villasukkia en ikinä saanu valmiiksi ja lapaset oli epäsymmetriset, peukaloa niihin ei koskaan tainnut kuulua. Olisko ollut muuten just itsenäisyyspäivänä sukulaisdinnerillä kun muisteltiin jotain hienoja juttuja mitä mun sisko on tehny käsityötunneilla ja joita löytyy edelleen sukulaisilta joko käytössä tai paraatipaikoilla esillä riippuen esineen funktiosta. No mun täti sitten lohdutti mua että kyllä hänellä taitaa olla jotain munkin tekemää - virkattu patalappu joka on neliön sijaan vino kolmio.

pitsinnyplaysta

Nyt kuitenkin tuli sellainen tilanne että mun oli ihan pakko tarttua kaikista lapsuuden traumoista huolimatta neulaan ja lankaan koska tosta mun Zaran takista oli irronnu osa. Ja kyllä mä sen siihen lopulta kiinni sain. Yllä olevasta kuvasta näette kuinka tyylikkäästi sen tikkasin. Mä voisin ehkä haastaa nykypäivän vaatefirmat oikeuteen kaikista mielenterveysongelmista mitä ne mulle aiheuttaa huonolaatusilla vaatteillaan. Liian usein joudun palaamaan noihin lapsuusajan traumaattisiin käsityötuntiaikoihin kun napit ja härvelit ei koskaan pysy kiinni, puhumattakaan vaikka Reissin kalleista vaatteista jotka repeää liitoksistaan usein jo ensimmäisellä käyttökerralla. Onko muilla jotain mielenkiintoisia muistoja peruskoulun käsityötunneilta? Voisiko joku muukin tunnustaa että ei koskaan saanut niitä pirun villasukkia valmiiksi?