Pikavisiitti Portugaliin!

Mun matkasuunnittelu, tai siis nimenomaan sen olemattomuus, johti taas siihen että ostin lennot satunnaisella valintametodilla viikko ennen lähtöä. Klikkailin tänään itselleni helppojetin lennot Lissaboniin ja oon itseasiassa aika innoissani tästä pikaisesta parin päivän maisemanvaihdoksesta. Toi Portugalihan on just se kohde jossa kuuluukin vierailla helmikuussa...not. Mutta ei se sää voi hirveän paljon huonompi olla kuin marraskuussa Jerseyn saarella.

Ja toisaalta, mä oon kaikkea muuta kun aurinkomatkailija. Kärähdän rantahiekalla kun Eric Northman aurinkotuolissa Åren huipulla keijuveren vaikutuksen loputtua, enkä pysty syömään mitään muuta kuin viilennettyä vauvansosetta siinä vaiheessa kun lämpötilä ylittää kolmenkympin.

karrynpyora rannalla

Rantaloma on parhaimmillaan silloin kun rannalla voi tehdä kärrynpyöriä nahkatakissa. Ja vaikka kohteena ei olekaan tällä kertaa Uusi-Seelanti ja tuo yllä olevan kuvan rantamaisema, niin eiköhän tämä lähimatkailukin tuo pientä vaihtelua arkeen.

Vinkkejä Lissaboniin, anyone?

ps. Muutama hassu ihana höpönassu on antanut äänensä Britannikalle SuperSaverin Travel Blog Awardseissa sarjassa "Paras ulkomailla asumista käsittelevä blogi" (mikä kategoriasanahirmu!), jos oot tykkäilly mun ulkosuomalaistumisen seurailusta niin käy ihmeessä heittämässä meitsille ääni. Mut ei oo pakko! Tykkään teistä ilman ääniäkin ♥