Helmikuinen asu - Kuusamo kutsuu

Tammikuu meni ohi törkeen nopeasti, enkä todellakaan valita. Hauskaa oli myös huomata että heti kun helmikuu lähti käyntiin niin Lontoossa alko paistamaan aurinko. Viikonloppu oli oikeastaan jopa keväinen. Mun oli siis heti pakko vetää talviasusteet päälle että ehdin käyttää niitä ennen kuin talvi loppuu. Ja mitä nopeammin se loppuu, sitä iloisempi olen. Edellinen viikko Helsingissä oli ihan tuskaa koska mun atooppinen iho liittoutui pakkasilman kanssa kiduttamaan mua siinä määriin että tajusin miksi mun on itseasiassa ihan hyvä asua Englannissa.

helmikuun asu boycot parka

Mä totisesti toivon että toi parkan mallinen toppatakki on tän päivän jälkeen täysin turha, ja voin siirtää sen kaappiin odottamaan maaliskuun ekalla viikolla tapahtuvaa Kuusamon visiittiä. Oon itseasiassa aika fiiliksissä siitä, en oo nimittäin laskenu laudalla sitten Ranskan reissun josta taitaa olla jo kolmisen vuotta. Siitäkin reissusta mulla on päällimmäisenä mielessä vaan se muisto siitä 24 tunnin bussimatkasta Englannista Alpeille.

Vaikka rakastankin lumilautailua niin oon siinä suoraansanottuna aika surkea. Se johtuu tosin osittain vain huonosta tuurista (tai näin mä haluan itselleni uskotella). Yhtenä esimerkkinä vaikkapa se kuinka joskus teininä missasin kokonaisen viikon Pyhällä sen takia että menin ensimmäisenä iltana pulkkamäkeen ja laskin sen verran hurjapäisesti että ekan laskun jälkeen mun peukaloluu sojotti kämmenselästä ulos. Meni siis sijoiltaan ja matkalla tuohon uuteen väärään sijaintiinsa mursi hiukan luustoa siitä välistä. Se loma menikin sitten leikkauspöydällä rinteiden sijaan. Kaikki tietenkin luuli että olin kokeillut jotain hurjia temppuja lumilaudalla ja sen takia mursin käteni, mutta totuus oli valitettavasti niinkin nössö kuin pulkkamäki...

helmikuun asu hupullinen neule

Rukasta mulla on kyllä vain hyviä muistoja. Ja jos Pyhä viittaa mun kohdalla epäonneen, niin Ruka viittaa päinvastoin onnekkuuteen, voitin sinne nimittäin kerran ilmaisen lumilautailuloman! Se palkinto oli vain yhdelle, mutta oon sen verran supliikkinainen että puhuin mun siskonkin mukaan reissuun. Mulle siis soitettiin voitosta ja olin ihan fiiliksissä, mutta sitten kun kuulin että paikalla on huippulumilautailijoita meitä opettamassa, ajattelin että tästä olisi kyllä paljon enemmän iloa mun siskolle, koska se osaa oikeasti lautailla todella hyvin. Noh, sain siirrettyä sen voiton mun siskolle, kunnes selvisi että se on alaikäinen, eikä siis voi lähteä yksin. Ratkaisuna tähän ehdotin että mä lähden sinne sen huoltajaksi. Hyvä diili.

helmikuun asu nanso mekko ja kuvioneule

Takki: Boy-Cot // Neule: Uniqlo // Mekko: Nanso // Kengät: Rizzo

rizzo korkonilkkurit

Vaikka tän asun teema lähti liikkeelle talvisen Rukan fiilailusta, niin nämä kengät taitaa kyllä jäädä Lontooseen. Noi nilkkurit on ehdottomasti yhdet mukavimmista mitä mulla on koskaan ollut, ja pystyn helposti kävelemään niillä kilometrejäkin, mutta hiihtolomareissulle täytynee keksiä jotain käytönnöllisempää.

puisto-orava lontoossa

Kuvaussessiota kävi seurailemassa myös pari karvaista söpöliiniä...

pulu pelottelee

...ja muutama sulkainen epäsöpöliini.

Ei oo tarkoitus kettuilla, mutta miltäs se helmikuu näyttää Suomen puolella, mitään merkkejä keväästä? Ja kai siellä Kuusamossa on kunnolla lunta??