Lontoon Chinatown

Mun ei ole todellakaan tarkoitus lopettaa puhumista ja postailla pelkkiä kuvia vaikka tässä tuleekin heti peräjälkeen toinen postaus pienimuotoisella valokuvaoksennuksella. Tuli taas tehtyä eilen pikareissu Suomeen, ennätys peräti. 16 tuntia. 8 tuntia Espoossa, 8 tuntia Helsingissä ja sitten takaisin Lontooseen. Tää väsytyskeikka jumitti mun runosuonen (ihan kun koskaan muutenkaan mun roskaruoan vaikutuksesta tukkiutuneessa suonistossa liikkuisi mitkään haikut erityisen sulavasti...), joten kuvat kertokoon puolestani miltä Chinatown näytti kaksi viikkoa sitten.

katukuvausta soho ja chinatown 400
katukuvausta soho ja chinatown 455
katukuvausta soho ja chinatown 431
katukuvausta soho ja chinatown 363
katukuvausta soho ja chinatown 327
katukuvausta soho ja chinatown 302
katukuvausta soho ja chinatown 298
katukuvausta soho ja chinatown 270
katukuvausta soho ja chinatown 257
katukuvausta soho ja chinatown 225
katukuvausta soho ja chinatown 214
katukuvausta soho ja chinatown 218

Nämä on siis jatkoa sille Shotteja Sohosta postaukselle, eli siltä viikonlopulta kun kävin katukuvauskurssilla ja pakotin itseni pahasti mukavuusalueeni ulkopuolelle - ottamaan valokuvia julkisella paikalla. Brrr. Se jos mikä on epämukavaa. Mutta valokuvista tulee kyllä paljon mielenkiintoisempia kun niissä on ihmisiä! Vai mitä mieltä olette?

Valentine's day on muuten yks turhimmista tapauksista kalenterissa, joten multa on turha odotella mitään vaaleanpunaista sydämillä kuorrutettua ihqpostausta ja ystävänpäivätoivotuksia.

Not that I wouldn't love you my dear friends ♥ Mutta te tunnette mut.

Took a street photography course the other weekend. Taking photos of random people definitely pushed me out of my comfort zone, but then again, photos with people in them are so much more interesting aren't they?