Päivän asu brunssilla Clerkenwellissä

Mutsi ja faija on käymässä joten oon yrittäny ulkoiluttaa niitä mahdollisimman paljon. Ja nimenomaan ruokapaikoissa, ihan jo senkin takia ettei itse tarvi kokkailla. Tähän mennessä en oo ottanu riskejä ja kaikki paikat on ollut tuttuja ja turvallisia. Eilen kävi vähän huono tuuri kun lento oli snadisti myöhässä ja missattiin pöytävaraus. Ystävänpäivänä ei ollutkaan ihan pala kakkua löytää illallispaikkaa, mutta onneks Farringdonista löytyi tuttu ja turvallinen Pho joka ei ota pöytävarauksia ja satuttiin osumaan sinne just oikealla hetkellä. Tänään kävin syöttämässä vieraani Modern Pantryn brunssilla. Palvelu on siellä joskus hiukan vaihtelevan tasoista, mutta se ruoka on niin hyvää että millään muulla ei oo sinänsä merkitystä. Jos ootte joskus Clerkenwellin suunnalla niin suosittelen ehdottomasti aamupalaa tai brunssia kyseisessä paikassa. Mun suosikkii on maissi-feta-vihreä chili-vohveli pekonilla ja vaahterasiirapilla. Täydellinen suolaisen ja makean yhdistelmä!

sinine takki vyolla iso huivi

Sää on toiminu paljon paremmin kun metskut telkkarissa antoi ymmärtää ja se on ollut ihan huippua. Toi sateenvarjo ei ollut kuitenkaan ollenkaan turha. Aurinko paistoi ehkä tolla hetkellä mutta viisi sekuntia ennen kuvan ottamista vielä satoi.

paivan asu lontoossa 038
paivan asu lontoossa 029
paivan asu lontoossa 024

Löysin vihdoin ison nahkalaukun (Via Repubblica) joka ei ole liian iso, mutta toimii loistavasti yhden yön työmatkoilla. Ja shoppailureissuilla jos ei halua kaikille paljastaa että on tehny ostoksia. Tuolla piileksii kuvanottohetkellä kattila ja Primarkin ostoskassi...

ystavanpaiva kukkakimppu 010

Ei muuten meitsiäkään unohdettu eilen! 

Ja nyt kiirehditään taas raflaan ja sieltä musikaaliin, jei!