Perjantaikooma ja kauluspaitojen kuningatar

Mulla pysyy hädin tuskin silmät auki, mutta yritän pysyä hereillä nyt ainakin sen aikaa että Pizza Hut tuo mun illallisen. Tuli edellisenä yönä nukuttua nimittäin ruhtinaalliset kolme tuntia. Päädyttiin jostain ihmeen syystä eilen duunitilaisuuden jälkeen Kalleen. Meidät saatiin helposti ylipuhuttua siihen, sillä ei oltu koskaan kyseisessä paikassa käyty ja ajateltiin että pitäähän se käydä kattomassa. Siinä vaiheessa kun herätyskello soi klo 5.15 kolmen tunnin yöunien jälkeen, toi aiempi päätös ei tuntunut enää hirveen fiksulta. No ei muuta kun lentokentälle ja kello kahdeksan koneella takaisin Lontooseen ja suoraan toimistolle. Ja koska siellä toimistolla tuli oltua seitsemän tuntia niin nyt oon jotenkin ihan pihalla, enkä pysty käsittämään että olin vielä tänään aamulla Helsingissä.

kauluspaita 2

Tää työreissu oli kuitenkin tällä kertaa äärimmäisen hyödyllinen. Sain nimittäin vahingossa toteuttua kauluspaitatestin joka todisti että se täydellinen kauluspaita on vihdoin löytynyt! Tai no ei voi sanoa että täydellisen koska jouduin käydä pienentämässä sitä, mutta pikaräätälöinnin jälkeen paita on just sitä mitä oon pitkään etsinyt. Toi käytännöntesti tapahtui yhdessä kokouksessa - onnistuin vahingossa kaatamaan kahvit sekä itseni että iPadini päälle. Yritin siinä sitten mahdollisimman huomaamattomasti pelastaa tilannetta miniservetilla joka kahvikupposeni vierestä löytyi, mutta tällä pelastin tietenkin ensimmäisenä iPadin. Kollega joka huomasi tilanteen (tai ei sitä tainnut kyllä kukaan valitettavasti missata), heitti pöydän yli oman servettinsä jolla sitten yritin kuivata paitaani mahdollisimman huomaamattomasti. Olin tän jälkeen tietenkin ihan rikki koska tajusin että joutuisin vetämään loppupäivän läpi likaisenlaikukkaalla paidalla, kyseessä kun ei valitettavasti ollut päivän viimeinen kokous. Mutta. Vartti tapahtumasta ja mun paita näytti siltä kun mitään ei olisi tapahtunut! Taikapaita! Nyt kun se vielä oppis silittämään itsensä ni mun ei tarvis ikinä enää stressata työpukeutumisesta...

kauluspaita

Bongaa kuvasta kahvitahra. Ei löydy, se katos ihan täysin!

Tälleen väsyneenä saa kyllä asiaa ihan mistä vaan, kuten vaikka yhdestä kauluspaidasta. Samalla tuli mieleen että olis todella hyvä bisnesidea (musta ainakin tulis asiakas!) jos joku perustais sellasen nettikaupan jossa myytäisiin naisille bisnesdresskoodiin sopivia vaatteita jotka olis itsestään siliäviä, helppohoitosia, hyvännäkösiä ja kestäis tällasten hasarditilanteita puoleensavetävien ihmisten aiheuttamia osumia. Musta jotenkin tuntuu että varsinkin naisille tehdään aina hirveen epäkäytännöllisiä vaatteita joiden ainoa funktio on näyttää hyvältä.

Nimim. ostin taas yhden silkkipaidan ja pelkään jo nyt sen tulevaisuuden puolesta.

Toi kauluspaita oli muuten ruotsalaisesta The Shirt Factory nettikaupasta josta kuulin eräältä ruotsalaiselta kollegaltani. Ei siis (valitettavasti?) mitään piilomainontaa.

ps. Jos ihmettelet miksi tämä on julkaistu lauantain puolella niin tässä kävikin niin että pizza tuli ennen kuin ehdin julkaista tekstin ja sitten yhtäkkiä tajusinkin että olin rupatellut kämppikseni kanssa muutaman tunnin, väsymys oli kaikonnut, ja tämä teksti oli unohtunut tähän näytölle roikkumaan. Kuvitelkaa siis julkaisuajankohdaksi kello kahdeksan perjantai-iltana.