Aamukahvi, kiitos

Pieni pelästys aamulla kun herätessäni huomasin tukon hiuksia viereisellä tyynyllä. Muistin onneksi aika nopeesti että se oli sisko joka tuli viikonlopuksi kylään.

aamupalalla 003

Tökin sen hereille ja kerroin että sen pitäis käydä hakemassa lähikaupasta maitoa meidän aamukahveihin. Se ei innostunu ajatuksesta vaan ehdotti että pelataan kivi-sakset-paperi. Mä suostuin sillä ehdolla että jos se voittaa me mennään molemmat ja jos mä voitan se menee yksin. Muahahha. Se voitti. Mut ei se mitään, lähikauppareissutkin on nykyään aika jänniä koska kuulin hiljattain että mun exä asuu jossain tässä hoodeilla. Voin siis pelata venäläistä rulettia mun ulkonäöllä. Lähden kauppaan kuten yleensä, eli räjähtäneenä, ja otan sen riskin että jouduin moikkailemaan tuttuja.

Tällä reissulla sylinteri oli tyhjä.

aamupalalla 017

Mä jäin pohtimaan vaihtoehtoja hedelmähyllylle ja kadotin siskon. Ei ollu hirveen vaikeeta keksiä mistä sen löytää. Olin ihan fiiliksissä ku näin sen kakkupaketti kädessä - ehkä se leipoo mulle aamupalakakun!?

Ei, ei se leiponut.

aamupalalla 036

Muistettiin onneks ostaa myös se maito ja päästiin vihdoin kotiin nauttimaan aamukahvista. Siskolle täytyy vielä kyllä ehkä opettaa a thing or two maidon vaahdotuksesta... Entisenä baristana oon aika tarkka tällasista.

Jos haluatte nähdä enemmän kuvia tuosta aamiaisesta, niin tsekatkaa siskon instagram @heidi_mimi

aamupalalla 043

Aamupalan jälkeen kello oli jo lounasaika, joten piti lähteä liikkeelle että ehdittiin Sports Directiin shoppailemaan ennen illan menoja. Matkalla piti tietenkin pysähtyä muutamaan turistikuvaan.

Käytiin illalla Hackney Empiressä katsomassa yliopistojen välistä musiikki- ja tanssikilpailua intialaisin vaikuttein. Oli tosi makeeta nähdä intialaista tanssia nykyaikaiseen radiohittimusiikkiin sekoitettuna. Lisäksi bongattiin myös tuleva stara. Leicesterin yliopiston musiikkiesitys oli muuten aika keskinkertainen ja siinä oli heitetty vähän liian monta lusikkaa soppaan, mutta keskivaiheilla esitystä yks poika veti soolon. Meiltä loksahti leuat auki. Se oli jotain odottamatonta. Innolla venaan sen kundin tulevaa levyä. Mä unohdin muuten kameran kotiin tosta tapahtumasta, mutta siskon instasta löytyy yks video sieltäkin.

aamupalalla 138

Tuitui, söpö pikkusisko. Kutsun sitä aina 'pikku'siskos ja multa usein kysytään "Ooi, minkä ikänen se on, neljä?" - Ei kun kakskytneljä.