Brunssilla Hackneyssä

Mun elämä vaikuttaa varmaan tosi mielenkiintoselta tän blogin perusteella - musta tuntuu että en tee duunin lisäks mitään muuta kun käy brunssilla ja ota valokuvia ruoka-annoksista. Mutta kun brunssit on ihan parhautta!

hackney brunssi 005

Kattokaa nyt tota munamuffinssia. On se nätti. 

hackney brunssi 009

Jälkkäriks pannukakkuja. Ja elämä hymyilee taas.

hackney brunssi 022

Pääsin myös pitkästä aikaa sinne Hackneyyn jonka jo mainitsinkin pari päivää sitten. Meillä oli vaan pieniä vaikeuksia löytää toi rafla koska se oli trendikkäästi sijoitettu vanhaan tehdasmaiseen rakennukseen ilman mitään kylttejä tai ovinumerointia. Sisältä kantautuva puheensorina ja pianonsoitto johdatti onneksi oikealle ovelle. Ja kyseessä oli siis paikka nimeltä Bistroteqhue. Oikein kiva. Vähän kallis ehkä kun Hackneyssa kuitenkin oltiin eikä missään Chelseassa. Mutta mulla on sellanen outo tapa että aamupalalla en koskaan kato hintoja. Makso mitä makso, aamiainen on päivän tärkein ateria. 

britannika paivanasu kate spade oranssi laukku

Jos kevät saapui lauantaina Lontooseen, niin sunnuntaina tuli sitten kesä. Kakskyt astetta lämmintä ja aurinko häikäisi huumaavasti. Porukka oli ihan fiiliksissä, minä mukaan lukien. Moni oli innostunut kaivamaan shortsit kaapinpohjalta, mutta mä alotin varovaisesti hameella mustien sukkisten kera ja keväisen kirkkaalla Kate Spaden laukulla.

britannika victoria park orange handbag

Näillä fiiliksillä on kiva lähteä uuteen viikkoon, mukavaa maanantaita ihmiset!

//

Breakfast is always a good idea. As is a walk around Hackney. Especially when Sunday was amazingly warm.