Kurkkaus kevääseen

Oikeesti mä yritän tässä vain tsekkailla milloin seuraava bussi on tulossa. Kevättä ei tarvinnut pahemmin kuikuilla, se oli tänä viikonloppuna ihan joka puolella eikä yrittänyt piileksiä kulmien takana.

IMG_0661

Viikot viuhahtaa ohi ihan huomaamatta. Viikonloppuisin yritän tehdä asioita ilman kummempaa stressiä - nauttia jokaisesta hetkestä auringossa ja hymyillä hymyileville ihmisille. Arkipäivät taas. Noh, yritän kovasti ottaa niihinkin saman asenteen, mutta se on helpommin suunniteltu kuin toteutettu. Tuntuu että me kaikki tässä kaupungissa eletään viikonlopuille, mä taas en aina suostu hyväksymään sitä. Mutta silloin kun taistelen vastaan menetän yöunia. En siksi että tää yhden naisen sota arjen hulluutta vastaan järkyttäis mun mielenrauhaa ja aiheuttais unettomuutta, vaan sen takia että on käytännössä mahdotonta sopia menoja arki-illoille ja päästä ajoissa kotiin. Huoh. Onneks tiedän että tää on taas jotain hetkellistä hankaluutta ja hajoilemista. Huomiselle huomio, oikealla jalalla ylös ja uuteen viikkoon. 

kevathame

Mekko & Neule: Zara // Laukku: Ted Baker // Plehat: Dior // Kengät: Office // Vyö: Ei mitään hajua

//

Trying to remind myself that Monday is a friend, not a monster. Will be greeting him with a smile on my face tomorrow morning. These sunny weekends are perfect for charging batteries and getting ready for the battle called eight-to-six. Good thing I'm a soldier who enjoys the fight most of the time.

Photos: Anna Vanhanen