Sunday Roast in Holland Park

Sunnuntai on loistava brunssipäivä, mutta sitäkin parempi sunday roast päivä. Luonnollisesti jo ihan senkin takia että tämän perinteisen englantilaisen ruokalajin nimi sisältää sanan sunnuntai.

mitre pubi
sunday roast 033

Me lähdettiin viime sunnuntaina porukalla roastille Holland Parkissa sijatsevaan Mitreen. Mitre pubina osuu mun mielestä kategoriaan tyylikäs ja modernin perinteinen. Jos niin voi sanoa. Modernia ja perinteistä ei varmaan voi yhdistää mutta teinpä sen kuitenkin. Mun mielestä tämä pubi näytti juuri siltä.

sunday roast 040

Ystäviä on usein hankala nähdä keskellä viikkoa kun kaikki tekee paljon töitä. Tässäkin porukassa seurusteli sekalainen joukko valkokaulusduunareita arkkitehdistä projektipäällikköön. Lontoossa meistä kukaan ei pääse helpolla. Mutta sunnuntaisin ei mietitä töitä. Sunnuntaisin otetaan pint of lager ja jutustellaan mukavia.

sunday roast 049
sunday roast 046

Sunnuntaisin voi myös pohdiskella yorkshire puddingin kokoa. Tässä pubissa tuo sunday roastin olennaisin lisuke oli omaa luokkaansa. Ne joille kyseinen ruoka ei ole tuttu, kerrottakoon että se maistuu pannukakulta. Vähän kuivahtaneelta sellaiselta. Ja sitä ei sotketa hillolla vaan syödään gravyn kera.

sunday roast 074
kadonnut koira ilmoitus
kukkaniitty lontoossa
hobitin mokki holland parkissa
iltakavely holland parkissa

Tuhdin iltapäivälounaan jälkeen oli mukava jatkaa lähipuistoon rennolle kävelylle. Ruokaähky laski samaa tahtia auringon kanssa.

Keskellä viikkoa on oikein kiva muistella mielekästä sunnuntaita. Mikä on muuten teidän  roast valinta, kana, possu vai pihvi?

//

Roast is best served with a bunch of friends and a walk in the park for dessert. I had a lovely enough Sunday to talk about it on a Wednesday. What's your favourite roast by the way? I usually take chicken, but this time I chose pork belly and got jealous of my friend's beef roast. Luckily I have friends who don't mind sharing. I also gave my piece of crackling away to show that I'm caring. (And because I hate pork crackling. It's nasty and I have no idea why anyone would come up with a snack like that.)