Urheasti uuteen viikkoon

No olipas jaskamainen viikko. Mun oli myös tarkoitus mennä nukkumaan ajoissa, mutta en tiedä onko se tämä Jussin perään juossut aika vai viime viikon Jaska joka pitää hereillä. Taitaapi olla kaksosia nämä kaverit.

Oon huomannut sellasen trendin lifestyle-blogeissa että niissä pyritään yleensä pirtsakkaan positiivisuuteen, ja useimmiten ihan erikseen jopa mainitaan että blogi halutaan pitää "positiivisuuden tyyssijana" jne jne, mikä on tottakai todella söpöä ja ihanaa, mutta valitettavasti mun blogi useimmiten heijastaa ihan raakaa todellisuutta, eli mun elämää. Joka ei aina oo yhtä suloista kun Ted Bakerin takkien vuorikankaat. Toisaalta mä oon myös löytänyt tästä blogista loistavan kanavan hyödyntää omaa epäonneani. Vahingonilo on paras ilo, ja mikään ei tee mua onnellisemmaks kuin se ajatus että jos mä teen jotain tyhmää niin voin sentään hyödyntää sitä muiden naurattamiseen kertomalla tarinan eteenpäin. Mutta älkööt pelästykö. En ole vaaraksi itselleni aiheuttamalla tahallista vahinkoa vain jotta saisin syyn kirjoittaa blogia. Sitäpaitsi olen onnekseni oppinut jo ottamaan elämän rennosti. Kävi miten kävi.

Valtava vuodatus jonka päätteeksi odotitte varmasti jotain huippuhyvää stooria, mutta tällä kertaa pohdiskelin ihan muuten vaan. Tosin se mikro tuli vaihdon jälkeen takaisin vielä pahemmassa muodossa. Tällä kertaa en sentään kantanut itse, mutta kauppa toimitti mulle rikkinäisen. Kolmas kerta toden sanoi. Toivottavasti toimiii elämässä yleisestikin. Just sayin'.

Toisaalta mäkin saatan joskus juosta trendien perässä, joten vedän nyt piikkarit jalkaan ja lähden hetkellisesti noiden suloisten lifestyle-bloggareiden vanaveteen huohottamaan. Eli lopetan möyrimisen tähän ja kerron että viime viikolla kävi ihan kivojakin juttuja. Nyt siis suut suikerolle ja silmät sikkuralle (=hymyilkää), tästä alkaa positiivisuusosuus.

enfieldissa 012

Viime viikolla kävin muun muassa vihdoin tapaamassa ystäväni vauvaa, (en tiedä pienistä ihmisistä mitään, voi olla että häntä kutsuttaisiin jo taaperoksi, en ole varma) joka oli aivan loistava positiivisuuspakkaus. Se jopa tykkäs mustakin ja erityisesti mun tatuoinnista. Oikein kiva tyyppi. Kivan tyypin äitikin on bloggaaja, joten tuosta tapaamisesta sain irti mukavan mielen lisäksi muutaman kuvan tämän postauksen materiaaliksi.

enfieldissa 008

Ja kuten asusteesta voitte päätellä, viikonlopuksi tuli taas lämmin ilma. Fiilailen ja positiivisuutta diilailen! Kyllä nyt taas runosuoni sykkii kun keskiyö lähestyy...

enfieldissa 010

Viikonloppuna Lontoossa kävi myös vierailijoita Saksasta ja perjantainen after work oli melkein täysverinen university reunion.

Erittäin mukava oli myös sunnuntaiaamuinen brunssi allekirjoittaneen kotikeittiössä jolle perinteisen seuran lisäksi pääsi myös tämä yksi suomalainen Saksanmaalta. Saatoin nukkua sunnuntaina hieman pidempään kuin oli tarkoitus, joten jäi pekonit paistamatta ja pannukakut pyöräyttämättä, mutta kohtaloa kai sekin sillä lähi-Tescosta löytyi maailman parhaimmat croissantit. Ja se on paljon sanottu se, ottaen huomioon että Ranskan puolellakin on voisarvia jos jonkinmoisia tullut maisteltua.

enfieldissa 007

Ohiajava jäätelöauto saattaisi normaalisti aiheuttaa laktoosi-intolerantikolle kaihosia kyyneleitä ja kielelle korkeintaan vain vettä, mutta eipä tällä kertaa, sillä positiivista on sekin että sain juuri Suomesta valtavan purkillisen tabuja joiden avulla tuhosin viikonloppuna pöntikän Ben&Jerry's browniejäätelöä.

Ja ei tässä vielä kaikki. Uudesta viikosta on tulossa oikein mukava, sillä maanantaina olisi luvassa Lontoon parhaita hampurilaisia tiimidinnerillä, sekä pikaista visiittiä Suomeen keskellä viikkoa. Lisäksi lauantaina pääsen laittamaan letin kevätkuntoon ja sen jälkeen on vielä tiedossa synttärijuhlintaa. (Ei omiani kuitenkaan ja sen takia kyseessä onkin iloinen asia.) Eikä missään nimessä kannata unohtaa että tasan viikon päästä alkaa Game of Thrones!!!

Uuteen viikkoon urhokkaat arjen sankarit! Mukavaa maanantaita! xx

Kuvat: Suklaata & Kahvia