Outfit // Post-holiday depression

Olin ihan jo unohtanut kuinka rankkaa lomalta arkeen palaaminen onkaan. Ehkä siksi että en ole vuoteen ollut kunnon lomalla. Tällä kertaa varmistin heti kotiin päästyäni että vastaava taukoa ei pääse syntymään ja ostin lennot Seattleen. Kauas kahden kuukauden välein vois jatkossa olla mun motto. Epäilen että onnistuu mutta aina voi yrittää.

asukuva huhtikuu 108
huhtikuu asu

Silmäpusseista en valitettavasti ehtinyt päästä eroon loman aikana. Tosin veikkaan että mun nykyisellä elämäntyylillä tää naama ei oo enää pelastettavissa. Huomenna olis taas iltalentoa Helsinkiin. Tän univajeen ja lentelyn seurauksena oon rypistynyt rusina jo ennen kolmekymppisiäni.

huhtikuu asu 2

Jakku: French Connection // Housut: River Island // Sandaalit: Anne Michelle // T-paita: American Eagle // Outfit photos taken by: Liisa

asukuva huhtikuu 089

Lauantaina kävin ensin duunissa, sitten moikkaamassa Liisaa ja illalla vielä dinnerillä ranskalaisten kavereiden kanssa. Asussa fiilailin Afrikkaa leparditäplätossuilla ja matkalta mukaan tulleella kaulakorulla. Ilmeisesti olin myös siinä määrin vielä ajatuksissani päiväntasaajan toisella puolella etten tajunnut että voi tulla vähän kylmä avonaisissa kengissä ja ilman takkia. 

asukuva huhtikuu 291

Nyt ei ehdi sen pahemmin höpisemään, ei muuta kun toiveikkaasti uuteen viikkoon. Mainiota maanantaita!