Hiukset hyvin, kaikki hyvin

Multa on aina silloin tällöin kyselty että missä mä käyn täällä kampaajalla, ja nyt kun mun luottokampaaja on vaihtanut uuteen ympäristöön niin ajattelin että on loistava hetki omistaa hiuksille kokonainen postaus!

Mä bongasin Annan aikoinaan sattumalta kun se laittoi feisbuukkiin maininnan että se on kampaajana Shoreditchissa. Tsekkasin kyseisen paikan koska olin juuri muuttanut alueelle ja juurikasvukin alkoi olla kriittisessä vaiheessa. Huomasin että kyseinen kampaamo oli ihan nurkan takana meidän asuinpaikasta joten soitin ja varasin ajan. Anna itse vastasi puhelimeen ja aloimme puhua englantia kunnes molemmat yhdisti 1+1 ja tajusi sanoa "I guess we could speak Finnish as well." Annika saattaisi hyvin olla ruotsalainenkin nimi ja Anna-niminen voisi tulla melkein mistä päin maailmaa tahansa, mutta meidän molempien sukunimet ovat aikamoinen giveaway mitä tulee kansallisuuteen...

Ensimmäisestä vierailusta Annan käsittelyssä on nyt jo melkein kaksi vuotta, eikä tulisi mieleen sniikkailla enää mitään random Groupon-diilejä hiustenlaittoa varten. Aiemmin todellakin tein niin eikä se välttämättä ollut mikään fiksuin ratkaisu vaikka kukkaroystävällisyys ehkä olikin ylenpalttista.

WP_001176
glasshouse salon suomalainen kampaaja lontoossa 2

Kävin eilen ensimmäistä kertaa Annan uudella työpaikalla - Glasshouse Salon - ja tykkäsin todella paljon. Tiesin toki että laatu on samaa kuin ennenkin, koska kampaaja on sama, mutta onhan siinä kampaamokäynnissä muutakin.

glasshouse salon suomalainen kampaaja lontoossa 4

Esimerkiksi kahvitarjoilu. Tässä uudessa mestassa sai valita myös muita juomia ja henkilökunta tarkisti vähän väliä että mulla on kaikkea tarpeeksi. Viiniä ja oluttakin oli tarjolla. Ja pähkinöitä! Koska Lontoossa kampaamokäynnit voi olla aika hintavia, niin haluan kyllä vähintään pähkinöitä kaupan päälle :D

...ja päähieronta on ihan must!

Yksi iso plussa oli myös se että kaikki hiustuotteet ja väriäaneet mitä Glasshouse Salon käyttää on orgaanisia. Mä nyt en oo mitenkään hysteerisen tarkka tollasissa jutuissa, mutta on se aina kivempi tietää että päähän ei tungeta mitään myrkkyjä.

glasshouse salon suomalainen kampaaja lontoossa 1

Pakko muuten sanoa että on aika kätevää käydä suomalaisella kampaajalla Englannissa, koska siinä kampaamotuolissa voi samalla vapaasti puhua ihan mistä vaan ilman että muut asiakkaat ja työntekijät salakuuntelee. Mä ainakin tunnustan että saatan joskus kuunnella muiden asiakkaiden elämäntarinoita odottaessani värin vaikuttamista. En ole silti varma haluaisinko itse jakaa elämäntarinaani koko kampaamon kanssa. Ja koska puhun helposti liikaa paljon, niin on turvallista että  teen sen suomeksi.

glasshouse salon suomalainen kampaaja lontoossa 3

Lisäplussa edellisten lisäksi on myös online-varausjärjestelmä ja se että sähköposteihin vastataan nopeasti. Mä en yhtään tykkää hoitaa asioita soittamalla - varsinkaan työpäivän aikana avokonttorissa - joten arvostan suuresti sitä että asiat hoituu kätevästi netin kautta. Tää oli asia joka mua muuten ärsytti Annan edellisessä duunipaikassa. Sinne piti aina soittaa ja kerran ne vahingossa laitto mut väärälle tyypille koska kuuli nimen puhelimessa väärin...

Glasshouse Salon sijaitsee Hackneyssä ja sinne pääsee tosi kätevästi sekä bussilla, junalla että overgroundilla. Bethnal Greenin metroasemaltakin pystynee kävellä, mutta mun suosikkiliikenneväline Lontoossa on doubledecker, joten kurvailin itse suoraan oven eteen viisvitosella.

Hassua muuten että helmikuussa taisin mainita etten ole pitkään aikaan käynyt Hackneyssä ja nyt viimeisen kuukauden aikana on tullut pyörittyä siellä useampaan otteeseen ja vielä ihan eri asioiden takia. Eilen pääsin kampaamokäynnin jälkeen jopa tutustumaan Hackneyn yöelämään, sillä käytiin dinnerillä josta siirryttiin sheikkaamaan Shacklewell Armsiin. Hyvä meno, paljon hipstereitä. Nämä kaksi asiaa eivät siis välttämättä aina sulje toisiaan pois. Muahhahah.

Mutta takaisin pääasioihin. Eli hiuksiin.

Jos siellä lukijoissa sattuu olemaan ketään jota kiinnostaisi ilmainen hiusväri, niin Anna tarvitsee hiusmalleja yleensä kerran viikossa tiistaisin lounasaikaan.

Laittakaa mulle koodia niin laitan teille Annan yhteystiedot ja voitte kysellä lisää kampaajalta itseltään!

Ja tottakai suosittelen myös vilpittömästi Annaa kampaajaksi ihan muutenkin! Itse olen tyytyväinen maksava asiakas, koska hiusmalliksi en keskellä päivää toimistolta valitettavasti kykene lähtemään.

Mites te, ootteko jo löytänyt luottokampaamonne vai testailetteko eri diilejä? Onko lukijoissa muuten muita lontoolaisia, mitä mieltä ootte tän kaupungin kampaamotarjonnasta?

EDIT 9.4.: Kuulin juuri että hiusmallinakin joutuu jonkun pienen korvauksen maksamaan väristä, 20 puntaa... Sori etten maininnut aikaisemmin, alkuperäinen tieto ei sisältänyt tota infoa...!