Vierähtäneellä viikolla

Maanantaina kävin tanssitunnilla. Myöhästyin. Kaiken lisäksi se oli sellainen tunti jolla en ollut ikinä ollut ja jonka opettajaa en tiennyt ja tottakai ensimmäiset sanat jotka kuulin oli "let's continue from where we left last week". Nooouuuu.

duunissa
toimistolla

Tiistaina olin töissä pidempään kuin suunnittelin ja läppäri kaipasi viilennystä. Oon kuitenkin aika fiiliksissä mun uudesta deskistä joka on ikkunan vieressä. Nimi ei mennyt muuton yhteydessä kuitenkaan ihan nappiin. 

britannika on twitter
ilmassa

Keskiviikkona lensin Suomeen. Tällä kertaa oli passikin mukana toisin kuin pari viikkoa sitten. 

jimilii

Torstaina en ehtinyt syödä lounasta. Illalla vedin sitäkin enemmän jäätelöä, kakkua, macaron-leivoksia ja piparkakkutaikinaa äidin ja isän luona. Jimin kanssa.

kappelissa lounaalla
jalkkari
mammilaatikko

Perjantaina otin kaiken irti lounastauosta kun sen kerrankin ehdin jopa pitämään. Perjantaina olin lopulta myös niin rikki etten jaksanut ajatella mitään muuta kuin nukkumista ja mämmiä.

airport tweet
britannika viinilasillisella

Lauantaina lähdin takaisin Lontooseen ja tajusin että lennän todella harvoin lauantaisin. Oli muuten ihan huippua saapua takaisin Lontooseen ihanan aurinkoiseen ja keväiseen viikonloppuun. Tää kevät on ollut kyllä ihan huikea Lontoossa. Toivottavasti jatkuu upeaan kesään! Heti Heathrowlle laskeuduttuani sain tekstiviestin työkaverilta sisältäen ehdotuksen viinilasillisesta. No mikä jottei. Ehdin juuri sopivasti kotiin ja sieltä yhdeksäksi Farringdonissa sijaitsevaan Vinotecaan. Oikein kiva paikka ja huippuviinejä!

Sunnuntaina. Nyt katon Britain's Got Talentia ja kirjoitan tätä postausta. Jännä viikko, eh?