Astetta maturempi meininki

Lauantaina käytiin tyttöjen kanssa Royal Albert Hallissa Tchaikovsky gaalassa. Tunsin itseni erittäin aikuiseksi. Yleensä tunnen itseni ylipäätään aina astetta aikuisemmaksi kun siirryn Lontoon kartalla länteen. Shoreditch sallii nelikymppisellekin kellaribileet ja kiekot korvalehdissä. Lännessä toimii paremmin Burberryn trenssi ja sivistynyt iltapäivätee shamppanjalla.

ognisko puolalalinen ravintola
ognisko ravintola
IMG_5815
IMG_5799

Mutta joskus on ihan kiva lähteä eri kulmille. Ennen konserttia käytiin puolalaisessa Ognisko-ravintolassa South Kensingtonissa. Onneksi mukana oli yksi puolalainen selostamassa menun merkityksiä.

kiire
royal albert hall

Kätevää oli myös se että kyseinen paikka sijaitsi ihan konserttitalon nurkan takana, sillä oltiin kaikki kolme tyylikkäästi myöhässä dinneriltä ja lopulta juostiin korot kipinöiden kohti konserttisalia jottei menis etukäteen ostetut liput ihan hukkaan.

IMG_5831
IMG_5840

Virkistävää vaihtelua tällainenkin launtai-ilta (vaikkei se ehkä klassisesti päättynytkään...) ja onhan tollanen valtava sinfoniaorkesteri ihan mielekästä kuunneltavaa hienossa ympäristössä. Vaikka silti parhaimmillaan sinfoniaorkesteri on ehkä kuitenkin 

Metallican taustalla.