Aurinkoisesti alkavaan viikkoon

Kävelin äsken Barbicanilta kotiin päin kun yhtäkkiä joku random mies juoksee eteeni. Moikkaa ja odottaa että otan napit korvilta. Luulin että se kerjäisi bussirahaa, näytti vähän ressukalta nimittäin. Ja sillä oli pipo mainoslogolla. "Halusin vain tulla kertomaan sinulle että näytät todella attractive. Hauskaa päivänjatkoa!" sanoi mies hassulla aksentilla. Ai okei, kiitos, päivänjatkoja sullekin! Tää sinkkuelämähän on ihan pala kakkua jos ei tarvi edes tinderiä käyttää kohteliaisuuksien keräilyyn. Vielä kun miesten ikähaarukka ja ulkoinen olemus alkaa osumaan paremmin kohdilleen niin eiköhän tässä pian jo häitä tanssita. 

Olin muuten melkein unohtanut että nyt on bank holiday viikonloppu. Ihan loistava fiilis tajuta  perjantaina että viikonloppu kestääkin kolme päivää. Hirveästi taas sattuu ja tapahtuu, mutta valitettavasti se menee vähän niin että kun elämä on mielenkiintoista niin ei ole pahemmin aikaa siitä blogin puolella puhista. Heti kun laiffi lopahtaa niin aikaa riittäisi ties minkälaisiin bloggailusessiohin, mutta sitten ei olekaan enää mitään elämää mistä kertoa. Taisin nyt puhua itseni toisaalta pahasti pussiin. Silloin kun mun elämä on pelkkää duunia ilman mitään vapaa-ajan säpinää, niin enhän mä kyllä silloinkaan pahemmin ehdi bloggailemaan - eikä silloin oo mitään kerrottavaakaan. Ehkä jätän tän sanallisen pohdinnan niille jotka sen hallitsee ja pitäydyn itse siellä numeroiden analysoimisessa...

parvekegrillausta

Toisaalta voisin kehittää tätä entistä enemmän laifstailin suuntaan, mutta siihen tarvittais varmaan astetta enemmän estetiikan tajua. Tai kokkaustaitoja. Ja koska tässä kun ei vieläkään niitä ruoanlaittohaluja ole mulle siunaantunut niin pysyttäköön päiväkirjatyylissä ja kerrotakoon että viikonloppu on sujunut toistaiseksi oikein mukavasti. Lauantaina pääsin maistelemaan grillivartaita a la kaupunkiparvekegrilli, jonka jälkeen käytiin pikaisesti tsekkaamassa Angelin yöelämä. Yllättävän hiljainen sellainen!

bank holi weekend london 008
bank holi weekend london 010
bank holi weekend london 016

Tänään aurinko säteili taas oikein mukavasti (vaikkakaan ei lämpimästi) ja sehän loi loistavan tilaisuuden lounaalle kanaalin varrella. Lontoon pikku-Venetsiassa on kiva joenvarsiravintola nimeltä Waterway. Voin suositella. Oikein kiva terassi. Tarjoilija kertoi meille myös faktoja siitä kuinka Raamatussa ei mainita omenaa. Tilasimme alkoholittomat drinkit nimellä Kielletty Hedelmä. Tästä ehkä inspiraatio tuohon tarinaan.

bank holi weekend london 025
bank holi weekend london 020

Aurinko ja ylimääräinen vapaapäivä on sen hassun pipomiehen lisäksi pehmittänyt ehkä hiukan munkin päätä sillä oon hiippaillut huolettomasti hassunhilpeä hymy huulillani viimepäivinä. Ehkä juhlin alitajuntaisesti vappua itsekseni. En valita. Vappu jatkutkoon ja juhannuksesta uudet bileet jouluun asti. Ulkosuomalainen simaa tarvi. (Sokerimunkkeja saisi kyllä tähän suuntaan lähettää kiitos.)