Käsilaukun uumenissa

No kappas, luonnoksista löytyi tällainen postauksenalku. Miten muuten on edes mahdollista että oon kirjottanu blogia neljä vuotta (!!) enkä oo ikinä tehnyt tätä blogimaailman klassikkoa - käsilaukkupostausta! Onneks asia korjaantu nyt sillä että sain muutama viikko sitten kaimaltani Annikalta haasteen esitellä mun laukun sisältöä. Tässä se nyt siis vihdoin tulee.

sisalto 029

Tämä on muuten sitten arkilaukun sisältö. Harvemmin lähden viikonloppuiltana läppärin kanssa liikenteeseen. Mutta arkena se kulkee usein mukana. Kuten myös iPad. Duunipuhelin ja oma puhelin. Arvatkaa kumpi on kumpi? Oon aika yllättynyt että sinä päivänä kun otin nää valokuvat niin laukussa ei ollut tän enempää mitään turhaa tai roskia. Pari boarding passia joista toiseen on läntätty purkka, mutta muuten aika siistinä pysynyt. Tästä vois jopa saada sellasen käsityksen että mä olen vähän tylsä ja kuivahko henkilö. Onneks käsilaukun sisältö ei oo se minkä läväytän ekana pöydälle kun tapaan uusia ihmisiä joten kukaan harvemmin pääsee tän perusteella tekemään johtopäätöksiä mun luonteesta.

sisalto 031

Kaiken maailman pillerit ja kapselit on piilotettu James Deaniin. Sain tän rasian joskus kauan sitten hyvältä ystävältä. (Siellä oli jotain pastilleja tai jotain alunperin.) Ja se on sen jälkeen aina kulkenut mukana.

sisalto 026

Bepanthen, se ainoa ja oikea huulirasva. Mulla meni pieni ikuisuus löytää sitä täältä Englannista kunnes yksi päivä eksyin vauvaosastolle. Siellähän se pyllisti! Täällä ei ilmeisesti ole vielä ymmärretty Bepanthenin monikäyttöisyyttä sillä tuubi kulkee vaippaihottumarasvan nimellä.

Joo. Siinä se nyt sitten oli. Ehkä ihan ymmärrettävää että tätä ei oo tullu tehtyä aiemmin. Pitää katella jos joku kerta tekis vastaavan ennen reissuun lähtöä tai vaikka sitten sunnuntaiaamuna... Jos se tekis tästä astetta mielenkiintosemman. Vai oliko tämä teidän mielestä jotenkin mullistavan mielenkiintoista? Tai yllättävää?