Outfit // Camps Bay

Lomasta on jo useampi viikko mutta mä en ole vieläkään saanut käytyä lomakuvia läpi. Haluaisin myös tottakai jakaa kaikkien kanssa sen fiiliksen joka mulle jäi Etelä-Afrikasta. Rakastuin Kapkaupunkiin. Haluan vielä takaisinkin joku päivä. Ehkä juuri sen takia en ole vieläkään kirjoittanut siitä. Alkais vaan ketuttaa se että palmupuiden ja mereen laskevan auringon sijaan katselen päivittäin lasitaloja ja sadepilviä. No en sentään sadetta enää. Eilisestä alkaen lasitalojen pinnat on kimallellut auringonvalossa.

Mä haluaisin itsekin kimallella auringonvalossa.

muut

No mutta lähdetään liikkeelle tälleen rauhallisesti. Aloitan asukuvilla. Seuraavassa vaiheessa voin myös ehkä jakaa jotain omia suosikkeja kyseisestä maasta. Ehkä kivoja maisemia.

IMG_6485

Mutta ei vielä tänään. Psyykkaan nyt itseäni ajattelemaan että varpaat hiekassa on äärimmäisen epämiellyttävä tunne. Varsinkin kun on sandaalit jalassa ja sitten ne hiekanmurut jää hiertämään. Ikävää, kyllä. En tietenkään haluaisi nyt olla hiekkarannalla. 

camps bay
kapkaupunki 172

Ja onhan Englannissakin palmuja. Aika paljon itseasiassa. Mutta ei kyllä noin isoja kun Camps Bayssa oli.

haapari rannalla

I've been avoiding going through all the photos from my trip to Cape Town, because I know it would only make me want to go back. Like right now. And I can't go back right now. So I thought I'd start slowly. One step at a time. The idea was to make an outfit post. No scenery, no pain. But then I saw a palm tree. I'll stop now. Before I start hurting myself.

And yes I will tell you all about Cape Town. When I'm ready.

Outfit photos by Anna Vanhanen, Other photos by myself