Perjantaipelit

Siskolta tuli taas vähän vihjettä että kerran viikossa postailu ei oo tarpeeks usein. Pöh. Tällä viikolla jopa oikeasti yritin ahkeroida keskellä viikkoa blogin puolella ja olin ladannut kuvat valmiiksi koneelle jotta duunireissulla voin sitten vaikka lentokentällä kirjotella jotain. Päädyinkin olemaan ahkera ja tein oikeita töitä blogin sijaan. Mun lentokenttäily ei oo mennyt muutenkaan ihan putkeen kahdella edellisellä reissulla. Mä ostan yleensä aina Finnairin lennot jotta pääseen loungeen, mutta nyt olin jostain syystä ostanut BA:n lennot. Ja pah, ne kehtas jättää mut ruikuttamaan loungen ulkopuolelle. Olin unohtanut että Finskin silver ei riitä mihinkään etuiluihin jos ei lennä Finnairilla. Olin jo muutenkin tekemässä tyylikästä sisääntuloa siinä loungen edessä kun kompastuin korkoihini, melkein lensin naamalleni mutta viime hetkellä löysin tasapainon ja pääsin tiskille ilman naamanaarmuja. Sitten se poika on että "sori, sulla ei oo Finnairin lentoa". Voi nolous. 

No mutta tähän hetkeen. Koska tykkään itseni nolaamisesti, suostuin osallistumaan työpaikan hyväntekeväisyysjalkapalloturnaukseen. Jalkapalloahan pelasin viimeeksi yläasteen liikuntatunnilla.

barbietiimi
Sen verran olin kuitenkin nähnyt jalkapalloa telkkarista että osasin filmata itselleni rankkarin. Hahah. Ei siinä että meidän joukkueen pelejä olis kukaan muutenkaan ottanut hirveän vakavasti. Tiimin nimi oli Barbie Girl United.

pink footie kit
Sen lisäksi että opin olevani erittäin huonossa kunnossa, opin myös että rankkaan urheilusuoritukseen ei kannata laittaa huulipunaa ja päälle vielä huulikiiltoa. Ajattelin ihan tiimin takia viimeistellä asun pinkeillä huulilla, mutta ai että mikä suusahara siitä seurasi kun huonokuntoisena hengästyin jo muutenkin ja sitten ne huulikemikaalit pääty kurkkuun. En suosittele. Siideri väliajalla saattoi myös pahentaa tilannetta.