Aamupala Itä-Lontoossa

Kiirettä pitää mutta kerrankin voi sanoa että pitkät duunipäivät on kantanu jonkinlaisia omppuja sillä tuolla rintamalla on tullut kaikenlaisia kivoja uutisia. Toisaalta saattanee johtaa entistä hullumpiin viikkotunteihin. No katellaan. Viikon kuulumisiin siis. Sinä päivänä kun en tehnyt pitkää päivää käytiin Angelin Camden Head pubissa ilmasella komediaklubilla. Tosi jees, voin suositella. En tosin voi suositella ruokatarjontaa jota myös tuli kokeiltua. Pysyttelisin ihan vaan viineissä ja vitseissä ton pubin kohdalla.

Jep, se oli se viikko pähkinänkuoressa. Onneks launtaina ehti ottaa kiinni koko arkiviikon tapahtumattomuuden ja tehdä aamusta iltaan kaikkea kivaa.

britannika ripped jeans outfit
candy colors lumia phone

En tiedä oonko tulossa vanhaks vai mitä mutta heräsin launtaina kahdeksalta ilman herätyskelloa. Ehkä sitä on vihdoin alkanut tottua duunirytmiin ja viikonloppunakaan ei enää osaa nukkua. Mutta mikäs siinä, olin nimittäin sopinut aamupalatreffit Jaanan kanssa Hackneyn Look Mum No Hands-kahvilaan. Puolunessa oli mukava hypätä bussin kakkoskerrokseen napit korvilla fiilailemaan aikasta viikonloppuaamua. Kunnes morning bliss meni täysin pilalle kun seuraavalta pysäkiltä bussiin hyppäs kokonainen jalkapallojoukkue riehuvia kahdeksanvuotiatita. Jotka tietenkin halus tunkea just siihen osaan bussia missä mä istuin. Huoh. Mutta. Enpä ollut ajatellut loppuun asti että kyseessä oli todellakin jalkapallojoukkue. Niillä oli siis valmentaja. Siinä vaiheessa kun doubledeckerin yläkertaan nousi se reilut viistoista vuotta vanhempi kundi coolisti Clubmastereissaan olin mäkin täysin valmis sulautumaan kahdeksanvuotiaaksi jalkapalloilijaksi jotta saisin tekosyyn jäädä samalla pysäkillä pois.

IMG_5932
IMG_5938
IMG_5942

Aamupala oli melko basic, ei päässyt mun topfemmaan. Mutta illalla tutustuin sellaseen uuteen ravintolatuttavuuteen jonne meen varmasti joku päivä uudestaan niin että kamerakin on mukana. Siitä lisää siis joku toinen kerta. Käytiin lauantaina myös Southbankilla. En osaa oikein selittää sitä esitystä, mut vähän niinku sirkus mut ripauksella musikaalia ja aikuisempaa tyyliä. Jos näin nyt vois sanoo. Voin suositella ihan jo senkin takia että lavalla näkyi muutama aika täydellinen yläkroppa. Yks pätkä löyty juutuubista.

Tajusin just että pitää taas pakata matkalaukku huomista varten, mutta onneks en oo ehtiny purkamaan sitä edellisen paluun jälkeen joten ei pitäis viedä liian suurta lohkoa tästä sunnuntaista. Ihan hullua muuten että nyt on jo kesäkuu! Mihin tää kevät katos! Ei sillä että valittaisin.

I'm more than ready for the summer.