Äkkilähtö // Viikonloppu Ibizalla

Ajattelin aluksi tehdä samanlaisen arvuuttelupostauksen kuin syksyisen Jerseyn äkkilähdön kanssa, mutta en sitten malttanutkaan. Sen lisäksi että lennot tuli hankittua melko viime hetkellä, tuli lähdöstäkin ihan kirjaimellisesti äkkinäinen. Mutta en valita, oli nimittäin ihan huippualoitus viikonlopulle lähteä torstaina AnnanVivven ja Jennin kanssa laittamaan jalalla koreasti. Erittäin fiksu veto myös että olin ottanut perjantain vapaaksi, sillä kotiin päästiinkin niistä bileistä vasta seuraavana aamuna. Siitä oli hyvä jatkaa päiväunien jäkeen suoraan lentokentälle.

Kävin siis pikaisesti pyörähtämässä Ibizalla tossa viikonloppuna muutaman frendin kanssa.

P1010019
aurinkotuolit
P1010005
outside patio dining

Lupasin itselleni viime vuoden alkupuolella että jatkossa matkustan niin usein kun vaan mahdollista. Jotenkin kuitenkin tuntui että sitä onnistu aina vetoamaan ajanpuutteeseen. Kun töistä ei saa lomaa tai sitten kun saa lomaa niin ei ole rahaa. Ja niin edelleen ja niin edelleen. Pässi. Viikonloppunakin ehtii vaikka minne. Ibizalle lensi nopeammin kuin Helsinkiin.

No more excuses.

Sen mun lupauksen jälkeen on vuosi onneksi sujunutkin aika mukavan menevissä merkeissä. Tällä jatketaan.

Oon oppinut viime aikoina jotain muutakin. Sen että elämä on helpompaa kun ei pohdi liikaa. Tekee spontaaneja päätöksiä. Luottaa siihen että tulevaisuus kantaa vaikkei sitä sen kummemmin suunnittele. Mutta arkikin toimii jos sen antaa pyöriä eikä stressaa turhista.

Tässä oltiinkin taas kyllä sen verran originaalien ajatusten äärellä että täytyis varmaan suunnittella joku self-help opas. Sen nimi voisi olla vaikka Onnellisen elämän aakkoset. Oon kohdalla lukisi. Ole oman onnesi seppä.