Juuri tällä hetkellä

Istun lentokentällä odotellen iltalentoa kotiin. Jalkoja särkee koroilla kävellyn päivän jäljiltä, mutta onneksi on viinirypäleitä. Tiputin juuri yhden vahingossa laukkuuni. Löysin onneksi ennen kun murskaantui. Odotellessa tuhosin samalla suuren määrän kaurakeksejä. Tiedättekö niitä ruotsalaisia ohuita ja makeita. Sitten tuli jano, ihmettelin missä aiemmin täyttämäni vesilasi. Hain uuden ja tajusin että se edellinen nököttää siellä viinirypälalaatikon luona. En kehdannut enää hakea sitä takaisin.

Asuin tällä reissulla ensimmäistä kertaa Radissonin hotellissa. Se oli kivempi kuin odotin. Tajusin samalla sen plussia ja miinuksia miettiessä että en ole vieläkään kirjoittanut vertailupostausta Helsingin hotelleista. Ja muistin että otin viime kesänä Klaus Koossa kuvia kaikesta mahdollisesta ajatuksenani kirjoittaa siitä postaus. Hups. Nyt siitä hetkestä on kulunut jo melkein vuosi! Mulle sopii vaan paremmin tällanen turha nonsense tekstityylinä. Pahoittelut tästäkin. Lentokentällä on tylsää ja jotain ajankulua piti keksiä.

Picture1

*Yllä olevan kuvan lisäksi tässä olisi nyt pädin kameralla otettu selfie, johon olisi ahdettu näytille ruisleipä jota syön tällä hetkellä, mutta takanani istuu rivi bisnesmiehiä. En kehtaa. Ne ei ymmärtäisi mistä on kyse.*

Väsyttää ihan perhanasti mutta ajatus siitä että otin juuri perjantain vapaaksi piristää huomattavasti.