Outfit // Smile with your eyes

Mulla on ollut viime aikoina vaikeuksia palautua arkeen. Vielä vuosi sitten olin rutinoitunut arjensankari. Paahdoin päivästä toiseen pitkää päivää, tein iltaisin samoja ruokia ja vietin viikonloput pitkälti Lontoon kotiseuduilla. Eikä se edes tuntunut tylsältä. Siihen tottui.

Se on hassua miten vuodessakin voi ajatukset muuttua ihan täysin. Nyt jos joudun olemaan päivän tekemättä mitään tuntuu että jokin on vialla. Ja auta armias kuinka ahdistun jos viikonlopulle ei ole kummempia suunnitelmia. Voin tässä samantien tunnustaa jotain. Viime viikolla kävi niin että tuskastuin arkeen heti tiistaina ja palasin Välimerelle uudestaan. Se instagram kuva #travelmemories ei niinkään ollut edeltävän viikon muisto vaan ihan sillä hetkellä siitä paikasta julkaistu... Tämä ehkä kertonee jotain mun tän hetken rutinoitumisenpelosta. Tai ehkä se on vain jotain tavallisen turvalliseen elämään tylsistymistä. Kauankohan tämä vaihe kestää? Vai onko mahdollista että en enää osaakaan tottua takaisin perusarkeen?

Jotain rutiinia tässä munkin arjessa kuitenkin vielä on ja se on kuukausittainen Suomen vierailu. (Niin ja se kokopäiväduuni mutta se ei nyt sovi tähän tarinaan.) Ja se ainoa hetki jolloin en ole viime aikoina hermostunut paikoillani olemisesta on se pari tuntia lentokoneessa. Alla teemaan sopien mun lemppari lentoasu.

lentoasu
smile with your eyes tee
P1010043

Housut: Witchery // Sandaalit: Zara // T-paita: H&M // Nahkatakki: All Saints

P1010074

Mua vähän harmitti kun Jimi ei suostunut yhteistyöhön. Ymmärrettävää sinänsä, onhan tää asukuvaus koiran silmissä varmasti melko outo konsepti.