Best burgers in town

When in America, one needs to have a good burger. When in Seattle, one should go to Dick's.

dick's burgers sign
dick's burgers britannika
paras hampurilainen amerikassa
jenkkihampurilaisia

Enää kaks päivää lomaa jäljellä ja niistäkin toinen vain puolikas. Meidän oli tarkoitus mennä jo ensimmäisenä iltana suoraan lentokentältä Dicksiin, se on ollut perinne since 2007. Valitettavasti onnistuttiin kuitenkin  valitsemaan vahingossa väärä reitti joka vei suoraan kotiin ilman hampurilaiskiertotietä. Aloin jo pelkäämään että ei ehditä loman aikana kertaakaan kunnon hampurilaisille, mutta tänään saatiin se onneksi aikatauluun kun palattiin roadtripiltä kaupunkiin. Siitä roadtripistä on instassa pieni vihje ja toivottavasti ehdin vielä ennen lähtöä kertoa hiukan lisää.

En ole muuten missään vaiheessa tainnut selittää miksi olen käynyt Seattlessa niin usein ja miksi kirjoitin "kotiin". Se johtuu siis siitä että meillä on täällä kaukaisia sukulaisia, mutta kutsumme toisiamme serkuksiksi. Serkkujahan me ollaankin tavallaan - tai no - meidän isoäidit oli serkkuja. Sisko oli myös aikoinaan täällä meidän sukulaisten luona vaihto-oppilaana jolloin niitä serkkuja voisi kai kutsua host-veljiksikin. Ja aina kun tullaan takaisin asutaan siellä samassa talossa missä sisko aikoinaan asui vuoden. Siksi koti.

//

Usually we always go to Dick's straight from the airport after arriving to Seattle. A tradition taught by our lovely "mom" in the States. As this time we drove by ourselves instead of someone local picking us up, we managed to accidentally take the wrong road and didn't pass Dick's on the way home. I almost got a bit worried that I won't be eating a burger during this holiday at all, but luckily we managed to cram in a quick take-away after our road trip today!