Outfit // Toimistolta kanaalin varrelle

Nyt jo toista päivää takaisin arjessa ja voin kertoa että maanantai oli astetta rankempi jet lagin kutitellessa silmäluomia. Vaikka lomalta arkeen palaaminen on usein mulle haasteellista, niin jotain plussaa on sentään se että pienen tauon jälkeen Lontoo näyttää aina entistä sympaattisemmalta. 

kanaalin varrella lontoo
kanaalin varrella lontoo
kanaalin varrella lontoo
kanaalin varrella lontoo

Kävin tänään töiden jälkeen

Anan

kanssa kahvilla kanaalin varrella. Tai siis hän joi kahvia ja minä mussutin mustekaloja. Ilma oli tuskaisen hikinen ja hetken kaipasin likaisen kanaalikakkaveden sijaan kirkkaan meren rannalle, mutta kaikessa ällöttävyydessään Lontoonkin vesielementit toimivat kuumana kesäiltana.

squid at proud anarchist
kanaalin varrella lontoo
kanaalin varrella lontoo

Kahvipaikkana toimi

The Proud Archivist

. Ja seuralaisella oli mitä makeimmat kynnet!

lontoo islington britannika
kanaalin varrella lontoo
kanaalin varrella lontoo

Yritin hakea vähän kesäisempää fiilista ja vaihtelua mun perusturvallisen tummanpuhuvaan toimistoasuun näillä hempeämmillä sävyillä. Tunnen oloni kuin pieneksi poikavauvaksi aina kun pukeudun vaaleansiniseen ja beigeen. Ja koska palasin vasta pari päivää sitten lomalta, on ihan okei jos kauluspaita repsottaa ja housut on rypyssä. Isiltä ennakkoperitty kello ja Lissabonista löytyneet halpiskorkkarit tekee ilmeestä sentään edes hiukan skarpimman.

// 

I feel like a baby boy when I dress up in light blue and beige. Just trying to make my office outfit a bit  more summery. Feels good to be back in London though the humidity combined with the hot temperature is making me sweat in my baby blue uniform. The holiday blues combined with jet lag is also making my brain cells to steam. Not a very cool combination.

A portion of thai squid and the company of a fellow Londorer-Finn combined with an evening stroll by the murky waters of Regents Canal makes the Tuesday tension slightly more bearable though.