Twilight Roadtrip // Forks & La Push

Siitä on jo melko monta vuotta kun luin Twilightit, mutta kun kerran täällä päin Amerikkaa oltiin niin olihan se pakko käydä tsekkaamassa Forks ja La Push. Forksin kylässähän ei todellakaan ole mitään nähtävää, mutta La Pushin rannat on upeita. Meillä oli roadtrippiin aikaa vain yksi päivä, mikä oli harmi sinänsä sillä Olympic Peninsulan luonnonpuistossa pystyisi viettämään varmasti vaikka viikon. Oikea eräjorma olisi herännyt jo aamuneljältä ja saapunut niemenkärkeen auringonnousua ihailemaan, mutta meidän rento roadtrip porukka myöhästyi kello yhdeksän aamulautasta ja saapui jylhiin ihmissusimaisemiin juuri kun aurinko porotti korkeimmillaan ja täten valokuvista tuli, noh, ei niin dramaattisen upeita. Joten uskokaa sanojani kun kerron että La Push on k-a-u-n-i-s. Huomasin myös että kaksi suomalaisbloggaajaa, Kea ja Suvi, oli ihan samoihin aikoihin samoissa maisemissa. Odotan innolla heidän postauksiaan sillä molemmat ovat huikeita valokuvaajia.

forks roadtrip

Forksiin ajaessa täytyy siis ylittää pieni merenpätkä lautalla ja tämä ylitys kestää noin puolisen tuntia. Olisin tehnyt Titanicit lautan kärjessä mutta joku oli piruvie ehtinyt jo mennä pönöttämään parhaalle kärkipaikalle.

forks roadtrip

Tämä kyltti oli koko Forksin suurin (ja ainoa) nähtävyys.

forks roadtrip

Löytyi kylästä jokunen kauppakin. Sitten huomasin että tämän yhden ja harvan edustalla luki liquidation sale. On tainnut pahin vampyyriturismibuumi jo hiipua.

twilight maisemissa

Jotain vampyyrintapaisia metsästä sentään löytyi. Ei ollut ihan turha reissu!

forks roadtrip

Ehkä parhain kiipeilypuu ikinä! Oli ihan pakko tehdä Edwardit kun Twilight-metsässä kerran oltiin.

kirkasvesiranta
la push roadtrip
forks roadtrip
la push hiekkaranta

La Push on siitä mielenkiintoinen että se on ihan oikeasti Quileute-heimon intiaanireservaatti. Washingtonissa vieraillessa paikallisilta kuulee aina paljon kommentteja yleisesti intiaanireservaatteihin liittyen ja yleensä näissä kommenteissa mainitaan veroton alkoholi ja kasinot. Varmaan syvällisempääkin politikointia aiheesta voisi kehittää, mutta usein aiheen esille tuominen ei vie keskustelua sen diipimmäksi muutamaa ehkä jopa snadisti negatiivissävytteistä huomiota lukuunottamatta.

Aiheesta kevyempään, taas pitkästä aikaa siskon kanssa aikaa vietettyäni muistan minkä takia me ollaan niin erivärisiä. Pienikin valonpilkahdus ja se on ottamassa aurinkoa samalla kun mä istun mielelläni varjossa farkut ja pitkähihanen päällä...

//

Only a tad embarrassing to be a 26-year-old naming a road trip after Twilight... But hey, I'm on holiday and thus more than allowed to do silly things. Like climb a tree like a vampire.

As you might have already guessed, there is nothing to see in Forks, however, La Push and the Olympic National Park are gorgeous and well worth the expensive ferry ride and a long drive. 

People always notice that my sister and I are nothing alike. Our skin tones have never matched and some of the above photos might give an explanation to that. It could be minus degrees outside but as long as the sun is out too my sister is there working on that tan. I'd be wearing jeans and a long sleeved jumper at a midsummer pool party in LA. Regardless of my vampire looks, I have to add that I'm #teamJacob all the way.