Who needs doors anyway?

Koska Jenkeissä ollaan niin kaikki on luonnollisesti omilla autoillaan liikenteessä. Sen takia meidän vuokra-Chevy on saanut rentoutua pihalla kun sisko ja minä matkustetaan mieluummin serkkujen ovettomilla Jeepeillä. Chevy otti tästä ilmeisesti nokkiinsa ja teki meille kivan jäynän. Suurin osa meidän tavaroista on säilynyt tän mökkiviikonlopun aikana kätevästi auton takaluukussa. Siinä tavaroita tonkiessa onnistuin eilen jättämään autonavaimen takaluukkuun - jonka sisko pamautti kiinni. Sen verran moderni tuo meidän vuokra-Chevy että lukitsee näköjään itse itsensä. Siinä sitä sitten oltiin kaikki tavarat autossa avaimia myöten ja auton ovet lukossa.

Tällaisilta ongelmilta vältyttäisiin jos meilläkin olisi oveton jeeppi! Onneksi road side assistance partiossa ollut Robert tuli aamulla apuun ja murtautui Chevyyn. Valitettavasti Chevy ei kuitenkaan ollut niin moderni että siinä olisi ollut nappi jolla saa takaluukun auki. Takaluukkuun takapenkin kautta ryömiminen toimi kuitenkin mukavana aamuakrobatiana ja tästä lähtien meidän auton ikkunat pysyy auki siihen asti kunnes se on taas turvallisesti Hertzin huomassa Seattlen lentokentällä.

usalippupose
kasiseisonta

Tästä kuvasta voisi päätellä että mun sisko seisoo paremmin käsillään, mutta mun päätelmä on että mä osaan ottaa parempia valokuvia ja sisko vaan missas mun parhaimman hetken ku oli sen vuoro kuvata.

Heinäkuun neljännes sujui leppoisasti järven rannalla serkkujen seurassa grilliruoasta nauttiessa. Käytiin myös pikaisesti paikallisessa juottolassa jonka asiakaskunta näytti pitkälti juuri siltä tilitoimiston paperisilppurista löytyvältä. Erittäin autenttinen kokemus. Niin ja toki nähtiin ilotulituksiakin. Hassua katsella ilotulituksia kesällä kun on tottunut näkemään niitä vain uutena vuotena keskellä talvea!

IMG_6108

Tämä kuva ei siis liity mitenkään kommentiini baarista, vaan tässä on sisko ja sen serkku.

happybaby

Happy 4th of July!

avojeeppi

I have had such bad luck every time I've been involved in renting a car so I guess it's not surprising that we managed to leave the car key inside the car which decided to lock itself. Apparently our rental Chevy is smart like that. I think the car was just being grumpy because we've been leaving him alone on the driveway while getting lifts in our cousins' Jeeps... Luckily Robert from road side assistance came to rescue this morning and forced the doors open for us. From now on, the windows will stay open 'til the day the car gets returned to the airport.