Last days of summer?

Tänne tuli yhtäkkiä kylmä. En tajunnut että kesä edes alkoi ja nyt tuntuu että se jo loppui. Mutta onko tuolla niin väliä. Kesä ja kaikki on nykyään niin suhteellisia asioita. Millä sitä enää edes määrittelisi kesän? Ei ole kesälomaa. Ei aina edes kesäkelejä. Ja sitten kun on niin et ole siellä. Ja kun kesä loppuu täällä niin se alkaa toisaalla.

IMG_1409

Olen kuullut huhun että jos jotain ajattelee niin se tapahtuu. Ostin Ameriikoista kesäisiä mekkoja vaikka tiesin että Euroopan kesä on nopeasti ohi. Ajattelin että tarvitsen niitä kuitenkin koska marraskuussa voisin olla vaikka jossain missä on kesä. Ehkä kävisin kesässä uudestaan helmikuussa. Tai sitten nappaisin kesän koko vuodeksi mukaani. Sellaisesta haaveilin ja siksi näiden mekkojen perässä haahuilin.

hollister white dress

Jos nyt puhutaan kesästä sellaisena kun sen suomalainen ymmärtää, niin oli kyllä erittäin upea suvi. Hirmuisen kliseiseksi lähden kun sanon että opin näinkin lyhyen ajan sisällä taas älyttömästi itsestäni. Vieläkään en tiedä mitä elämälläni haluan tehdä, mutta sen tiedän että en halua turhautua tylsien asioiden ympäröimänä ja jäädä junnaamaan joihinkin tilanteisiin vain koska se vaikuttaisi perinteisten arvojen näkokulmasta kovin älykkäältä vaihtoehdolta.

IMG_1411

Samalla tajusin että mielipiteeni kuten mieltymyksenikin muuttuvat niin nopeasti että mistään on turha stressata koska ensi viikolla saatan sittenkin tykätä kalamata-oliiveista vaikka viime viikolla syljin niitä suustani kuin jenkki salmiakkeja.

valkoinen kesamekko

Lukekaa sieltä nyt sitten rivien välistä mitä taas tarkoitin. Oikeasti en ole ihan varma itsekään mutta toivon että niin te kuin minäkin saatte sen selville jossain vaiheessa.

//

I have no idea what happened but it looks like we suddenly lost the summer. That same summer I didn't even realise to have begun. It has been amazing though. I didn't get my traditional summer in Finland yet I learned that traditions is the last thing I need in life anyway. 

That summer dress I bought from the States never had the chance to even see a proper summer's day. Yet it doesn't matter because the whole idea was that if I buy enough summer dresses the summer will come to me eventually. In the end, there is always summer somewhere in the world.

Dress: Hollister // Clutch: Accessorize // Bracelet: Primark //

PhotosAnna Vanhanen