Outfit // American girl

Tää kesä on taas viuhahtanu kuin suomalainen kundi kesäyönä kaupungin läpi. Eli ehkä vähän horjuen mutta maisemaan sulautuen ja erittäin huomaamattomasti. Viimeistä viedään ja se olis elokuu.

Mä huomaan että oon ilmeisesti asunut jo sen verran kauan ulkomailla että mulla ei oo enää ikävä kunnon talvea. Oon peräti pikkuhiljaa alkanut miettiä ikuisen kesän mahdollistamista oikeilla asuinpaikkavalinnoilla. Olen itsekin yllättynyt kuinka viime aikoina helle ei oo haitannut. Kuinkakohan monta kuukautta putkeen mun pitäis pukeutua minishortseihin ennen kun alkais kyllästyttää? Suostuisikohan jokin taho rahoittamaan tämän tieteellisen tutkimuksen, anyone?

britannika mariners cap
jenkkitalo

Tulin Suomesta takaisin Lontooseen sunnuntaina ja viikko vierähti nopeammin ku Gloucesterilainen mies mäkeä alas juuston perässä. Kömpelösti mutta kovaa vauhtia.

Tiistaina oli softball-kauden viimeinen peli. Sen kunniaksi vedin päähäni tuon Seattlesta hankitun Marinersin baseball-lippiksen. Puolet meidän tiimistä on jenkkejä ja ne oli luonnollisesti ihan fiiliksissä mun ammattimaisesta asuvalinnasta. Yleensä nolaan nimittäin koko jengin pukeutumalla pinkkiin lenkkareita myöten.

Jos ihmettelette miten toi talo liittyy tähän mitenkään, niin halusin vain havainnollistaa kuinka söpön jenkkitalon takana nuo sillalla poseeratut kuvat on otettu.

//

This summer has been busier than I would have ever expected, yet sometimes the unexpected is the best of all the schedules. So apparently it is August already! 

You might be wondering how I dare to title a post as an "outfit" post with only one photo of me wearing a baseball cap. The title is definitely just my lack of imagination, but I am still very proud of my souvenir with the Seattle Mariners logo on it. Got if perfectly on time as well and managed to wear it on our last softball game of this season in Regent's Park. Yes, I got back to London this week. Not from Seattle though but from Helsinki. The sequence of the photos on my blog is just totally random. As is my life.

I've been so hooked on these little weekend getaways lately that yesterday I booked something for this weekend as well. This time I am going to stay within UK though, but hopefully the scenery is nothing like London. I'll keep you posted. 

Have a nice weekend guys! I know I will!