Outfit // Orange is the new black

Sain vihdoin mun Suomeen kadonneen kämppiksen takaisin! Mukavaa vaihtelua kun on joku jolle voi höpöttää ja kotiin tullessa samantien käydä läpi päivän kuulumisia. Naapurit alkoikin jo vähän huolestua mun mielenterveyden tilasta kun huutelin yksin huoneesta toiseen vanhasta tottumuksesta.

orange dress
orange mango dress

Kätevään aikaan Anna tulikin kyllä takaisin, juuri kun kesäkolli lähti ulkomaille ja mäkin oon kerrankin Lontoossa viikonlopun yli. Pitkästä aikaa sain ikuistettua myös päivän asun. Kuten näkyy, oon näin kesän myötä jopa hiukan villiintynyt mun toimistopukeutumisessa ja loistanu kilpaa meidän kerroksen sinisen lattiamaton kanssa. Tää mekko on Mango Suit, eli käytännössähän se tarkoittaa nimenomaan sitä että se on tarkoitettu työvaatteeksi...vai?

zara green shoes heals

Kengät löyty alkukesästä Zaran alesta. Alle kakskymppiä!

aubaine marylebone

Tällä viikolla en oo vieläkään ehtinyt nukkua univelkoja kiinni. Oon tullut siihen lopputulokseen että se ei ehkä ikinä onnistu. Aika ei yksinkertaisesti riitä mihinkään jos yrittää nukkua yli kuus tuntia. Tää viikko meni taas todella nopeasti. Maanantaina safkaa Smiths of Smithfieldissä. Tiistaina teetä ja tilannepäivityksiä Annan kanssa. Keskiviikkona nämä kuvat ja lisää kämppishengailua. Torstaina yllä olevassa kuvassa näkyvässä ympäristössä hengailua. Ja sit yhtäkkiä olikin jo perjantai. Mä odotan edelleen sitä hetkeä kun mun pokka riittää siihen että voin oikeasti kirjoittaa behind the scenes postauksen ja kertoa joskus jotain muutakin kuin mitä söin tänään päivälliseksi. Se oli kanaa ja kasviksia by the way.

// 

No translation needed really. I am happy to have my flat mate back this week. I am more than tempted to one day actually write about my life as it is. Until then I'm keeping this safe. For now. Nice dress ha? Usually I smile a lot more but I'm starting to get quite wrinkly (partly because I smile), so I don't dare to smile in photos anymore :'D But the mean face works perfectly with the jail themed title.

Outfit photos: Anna Vanhanen