Syö halvalla Lontoossa // Tinseltown

Kerroinkohan teille jo muuten että mun sisko muutti Lontooseen? No kerroin tai en niin näin kävi. Jottei se heti shokeeraantuis Lontoon kalliista hintatasosta niin vein sen ulos syömään halpaa ruokaa. Lontoossa on niin laaja ravintolatarjonta että vaikka yleisesti ottaen kaupungin hintataso on korkea, niin kilpailu ja ihmisten määrä johtaa siihen että kaikkea mitä saa kalliilla saa myös halvalla. Paitsi asumiskelpoisia asuntoja.

Voisin pikku hiljaa siis alkaa ripotella tänne bloginkin puolelle näitä mun kokemuksia vähän halvemmista ruokapaikoista. Yritän myös välttää niitä itsestäänselvyyksiä. Mäkki on aina halpa. Ja PFC (=Perfect Fried Chicken) vielä halvempi.

IMG_6746

Vein siis viime viikolla mun pikkusiskon vihreillä tekonahkapenkeillä sisustettuun kellariin Farringdonissa. Tinseltowneja on itseasiassa useampi, mutta mä oon käyny vaan Farringdonissa. Yks harvoista paikoista Farringdonissa joka on arkisinkin auki myöhään. Kyseessä on siis American Diner ja Milkshake Bar. Hampurilainen maksaa jotain kahdeksan puntaa, ja ottaen huomioon että hintaan sisältyy ranskikset tai jokin muu side, niin melko kohtuullista sanoisin. Yks aika mielenkiintonen seikka tässä paikassa on muuten se että siellä ei tarjoilla possua eikä alkoholia. Ja kaikki liha on halalia. Omistaja on ilmeisesti muslimi. Mun mielestä myös erittäin hyvä bisnesidea Lontoossa. Tajusin just että unohdin ottaa kuvia safkasta. Sori!

tinseltown jalkiruoka

Onko kukaan muu käyny Tinseltownissa?

//

I don't think I've mentioned this yet, but my sister moved to London the other week. I didn't want to upset her with the expensiveness of her new home town on the first week of her arrival, so I took her to Tinseltown last week. I also thought that it is about a time for me to share some of my favourite cheap eats in London, so this could be a good start. The night becomes cheap also because you wouldn't be able to buy alcohol in this place. Nor pork. But that has nothing to do with the cheapness. Just thought I'd mention it anyway.