Vielä on kesää jäljellä

Meinasin otsikoida tämän postauksen "Kaikki *askaksi kerralla" mutta sitten ajattelin että se olisi ollut liian vulgaaria. Onhan tämä blogi kuitenkin aina ollut konservatiivisuuden kehto, sivistyksen suosija ja tyylikkyyden tyyssija.

No syynä tuohon rumaan otsikkoon olisi kuitenkin ollut ei pelkästään se että bank holiday viikonloppu on ohi, vaan se että Lumiani livahti eilen sormieni välistä Clapham Northin aseman lattialle. Säpäleiksihän se meni ja simahti samantien.

Onni onnettomuudessa, olin sentään viksuna tyttönä ehtinyt lähettää eteenpäin sen sähköpostin jossa oli leffaliput samaisen illan seuralaiselleni, koska muuten olis jääny Lucy näkemättä. (Oli muuten hyvä elokuva!)

On mielenkiintoista huomata kuinka avuttomaksi sitä tunteekaan itsensä kun tekniikka katoaa käsistä. Toinen asia mikä puuttuu tällä hetkellä on kamera. Olin ihan fiiliksissä ajatuksesta että tänä viikonloppuna ehdin ottamaan paljon siistejä valokuvia Lontoosta. No lauantaina pakkailin laukkua intopinkeenä turistipäivästä Lontoossa joka alkoi Borough-markkinoilta. Siinä kameraa pakkaillessa ajattelin nopeesti tsekata onko se ok. Olihan se muuten mut siellä ei ollu muistikorttia. Se on kai jääny Suomeen. Onneks mulla on kaks muistikorttia. Mutta siinä samalla selvis että mulla ei oo hajuakaan missä se muistikorttikakkonen sijaitsee tällä hetkellä!

Eli ollaan nyt sit ilman kuvia hetken aikaa. Ensimmäinen ajatus oli muuten että onneks mulla on sentään kännykän kamera. Joo eipä oo enää sitäkään...

Mutta mikäs sen parempi syy käyttää postauksessa vanhoja kuvia jotka ei koskaan päässy blogiin tai instagrammiin. Ja näitä kuvia saatte kiittää siitä että otsikosta tulikin ihan kiva ja nätti. Näissä nimittäin hieman tämän hiipuvan kesän fiiliksiä.

britannika avoauto

Tuun huomenna taas Suomeen ja tällä kertaa reissu kestää alle vuorokauden. Voisiko siellä kiitos olla vielä sellainen ihana kesäilma kuin viime viikon lauantaina jolloin tämäkin kuva on otettu. Lupaan että jos on niin pysyn hereillä suurimman osan vajaan vuorokauden reissustani. Aina voi nukkua paluulennolla.

new friends summer 2014
annika and justin summer 2014

Lopulta olen oikeastaan aika iloinen että mun nokialainen meni rikki. Tämä yllä oleva kuva olisi nimittäin ehdottomasti kuulunut saattaa instagrammin ihmeelliseen maailmaan juuri tuolla oikealla hetkellä kera Mbarin tägin, mutta kännykkäni ei sitä tuolloin onnistunut toteuttamaan. Onneksi on blogi ja throwbacktuesday /thursday ja mitä näitä nyt on. Tämä kuva otettiin sinä ihmeellisenä kesäisenä viikonloppuna kun sattumalta törmäsin kaikkiin ihaniin vanhoihin ystäviin Helsingissä.

lontoo exchange square

Ja ei se kesä ihan hirveän täällä Lontoossakaan ollut. Vaikka en pahemmin viettänyt vapaita kesäpäiviä tässä kaupungissa, niin tällä aukiolla tuli nautittua auringonpaistetta ja pakettilounasta heinäkuisilla lounastauoilla.

Tästä lähtis nyt sitten viimeinen elokuun viikko käyntiin ja vaikka kaikki syksyn tuomat muutokset ei tule olemaan helppoja, niin mun on pakko myöntää että odotan tätäkin syksyä enemmän kuin innolla.

//

As it is the last week of August, I had to reminisce the summer a tiny bit. Just to have a reason to post old photos. The other reason for posting old photos is unfortunately my stupidity as I lost two memory cards. I also managed to drop and break my only other photographing device - my phone.  So no reaching me on any social applications for a while. Just the old fashioned phone call and an SMS will work until I get my hands on a new phone. This week will be all about throwback Tuesdays and Thursdays.