Lontoon Ravintolat // Il Bordello

Pieni pala Italiaa Lontoossa. Tai no ei niin pieni - annokset oli valtavia. Itseasiassa, syön juuri tällä hetkellä mun siskon pastan jämiä. Ja nyt kun aloin kirjoittamaan tästä niin tajusin että meidän vierailu tähän kyseiseen ravintolaan tapahtui jo muutama päivä sitten eli lauantaina. Kuinkakohan pitkään tällanen ruoka säilyy jääkaapissa...? No maku on ainakin edelleen näin parin päivän jälkeen todella maukas.

Il Bordello
What: Italian food
Where: Wapping, E1W 2YN
When: September 2014

il bordello wapping

Il Bordello oli kaikkea muuta kuin moderni, mutta omalla tavallaan ihanan tunnelmallinen. Perinteinen ja äärimmäisen kotoisa. Muoviset oranssit pöytäliinat ja kauhtuneet nahkatuolit eivät huutaneet viimeisintä trendikkyyttä, mutta niiden ei tarvinnutkaan, sillä tässä paikassa oli kyse nimenomaan hyvästä palvelusta ja maukkaasta ruoasta.

Ravintola sijaitsee sivussa keskustan sykkeestä, mutta varaus kannattaa silti tehdä, sillä täällä vierailee muitakin kuin naapuruston omia asukkeja.

il bordello wapping

Hinta on äärimmäisen kohtuullinen ottaen huomioon että annokset ovat isoja. Pastat ja pizzat reilun kympin ja muut pääruoat taisi pyöriä viidentoista punnan molemmin puolin. Yllä esimerkki alkupalasta. Me jaoimme viiden hengen seurueen kesken kaksi alkupalaa. Tiedä sitten ottivatko he tuon huomioon, vai onko yhden ihmisen alkupala-annos todellakin tuota koko luokkaa...!

il bordello wapping

Suurin osa meidän porukasta taisi valita pastaa, ja olivat ilmeisesti äärimmäisen tyytyväisiä. Nälkä ainakin lähti se on varmaa! Itse otin lohta, joka oli mukavan kotiruokamaista. Hyvällä tavalla. Sellainen fiilis tästä paikasta minulle jäikin. Italialaista kotiruokaa loistavan ja nopean palvelun saattamana.

il bordello wapping

Ja kokemusta tämän paikan tarjoilijoilta tuskin puuttui. Elleivät sitten olleet tehneet uranvaihdosta eläkepäivillään. Täällä ei tarvinnut itse täyttää vesilasia ja jos jotain puuttui niin sitä ei missään vaiheessa itse päässyt huomaamaan, saatika siitä huomauttamaan, sillä tarjoilija oli varmasti asian hoitanut ennen kuin ehdit sitä edes ajatella.

//

I very much enjoyed my food at Il Bordello in Wapping. Even more so I enjoyed the service and the atmosphere. It's nothing fancy, well the decor is not fancy at least, but the food was very good and portions were big. I can happily recommend to anyone looking for a hearty Italian dinner with excellent service.