Britannika-blogin historian ensimmäinen videopostaus!

Jep, luit oikein. Päätin tossa lauantaina että why not. Voisin alkaa silloin tällöin kuvaamaan videoitakin. Oon itseasiassa jo pidemmän aikaa halunnut tehdä videoita, mutta aina on ollut joku (teko)syy että ne on jäänyt kuvaamatta.

Tarkoitus ei siis todellakaan ole lopettaa kirjoittamista ja siirtyä täysin videoon, vaan pikemminkin tässä ohessa silloin tällöin heitellä postauksia vähän visuaalisemmassa muodossa. Ja vaikka onkin älyttömän hauskaa istua yksin kotona ja jutella kameralle, niin toivottavasti oppisin jonkin verran vaikkapa leikkelemään tota matskua jotta voisin jatkossa ottaa videokuvaa reissuilta ja tietenkin rakkaasta kotikaupungistani Lontoosta.

Joidenkin mielestä tämä ajatus on varmaan täysin perseestä ja myötähäpeä voi olla suurikin, mutta samalla oon aika varma että on myös paljon ihmisiä jotka mieluummin kattelee ja kuuntelee kuin lukee.

Jotta tässä päästäis nyt heti hyvin alkuun niin pyydän vähän apua teiltä! Minkälaisista asioista sais teidän mielestä mielenkiintoisia videopostauksia? Ja kiinnostaako ketään niin sanotut matkailuvideot?

Ja koska tää on mun blogi ja mun tuleva vlogi, niin saan sitten myös oikeuden lopettaa tän heti ekan yrityksen jälkeen jos tää on ihan valtava floppi. Mutta voin tunnustaa. Mun mielestä tää oli hauskaa.

//

For now only in Finnish, but if my accent doesn't get laughed at too much, I might give this a try in English too one day...