Lontoon Ravintolat // Chotto Matte

Rakastan Helsingin Gaijinia, ja jollain tavalla Chotto Matte muistuttaa mua siitä. Chotto Matte on sekoitus perulaista ja japanilaista keittiötä ja vaikka yhdistelmä kuulostaa oudolta, niin lupaan että se toimii.

chotto matte soho london

Tää mesta sijaitsee Frith Streetillä keskellä Sohoa miljoonan muun ravintolan keskellä. Sitä vastapäätä on muuten yks todella suosittu tapasravintola jota olis tarkoitus käydä testaamassa seuraavalla Sohon vierailulla. 

chotto matte soho london

Hintataso on suht kallis, en ihan joka päivä kävis, mutta näiltäkin löytyy halpa "pre-theatre" menu jota kannattaa hyödyntää jos on lähistöllä siinä kello neljän ja seitsemän välillä. Kaikki annokset on tarkotettu jaettavaks ja annosten omiminen olisi vaan tyhmännäköstä, joten ehkä senkin takia lasku saattaa nousta koska sitä tulee helposti hamstrattua listalta kaikkea pientä kivaa koko porukalle kunnes huomaa että on luonut pöydälle lautastetriksen. 

chotto matte soho london

Voin ehdottomasti suositella mustekalaa. Mustekalahan on yleensä aina sellasta vähän sitkeetä ja kumista, mutta tuolla on keittiössä joku taikuri joka tekee lonkeroista pehmeämpiä ja suussasulavampia kuin mummo jauhoperunasta voimuussia.

chotto matte soho london

Jälkkäriksi voin suositella perulaista suklaavanukasta. Noi japanilaispallerot ei oo koskaan oikein ollut mun mieleen, mutta ne näyttää niin hauskoilta että niitä on silti aina pakko tilata.

Ainiin, tässä mestassa on myös todella hyviä cocktaileja.

Just sayin'

// 

My second time in Chotto Matte. The octopus never fails. I do love the Peruvian chocolate thingy too.