Radisson Revisited // Sleepless in a Suite

Saavuin taas eilen illalla Suomeen, mutta tällä kertaa asun äidin ja isän hotellissa. Tätä edeltävällä reissulla olin kuitenkin taas Blu Plazassa ja lupasin aiemmassa Radisson Blu Plaza hotelliarviossani että jos seuraava vierailu on kovin erilainen niin kerron siitäkin. Ja olihan se aika uudenmoinen kokemus. Napisen usein leikkisästi kateellisena kollegoilleni siitä että he tuntuvat aina saavan ne paremmat huoneet ja upgradet kun matkustamme porukalla. Tällä kertaa sainkin itse olla onnekas, sillä respasta lunastettu muoviläpyskä johdatti minut omaksi yllätyksekseni sviittiin.

Marjoja Aallon pöydällä, oma Nespresso-kone, kolme telkkaria (joista yksi kylpyhyoneessa) ja Aalto-maljakko täynnä Fazerin sinistä. Jostain syystä en koskaan saa unta Helsingin työmatkoilla, se on se aikaero katsokaas. Mutta tällä kertaa olin vain iloinen unettomuudestani. Olisihan se harmi jos en olisi yhtään ehtinyt leikkiä kotia tässä neljä kertaa Pariisin yksiöni kokoisessa hotellihuoneessa.

blu plaza helsinki sviitti
kauno suite blu plaza helsinki
blu plaza helsinki sviitti
radisson blu plaza helsinki
blu plaza helsinki business room
blu plaza helsinki
blu plaza suite

//
Everyone needs a TV in the bathroom, right?

The reason for my insomnia was not the quality of the bed (the bed was perfect as a matter of fact), but the usual tiny time difference between Helsinki and London. One would think two hours makes no difference, yet I never feel like sleeping when I arrive in Helsinki. And this time I was happy to stay awake – I had been upgraded to a spacious suite which had more than enough of room to let my restless insomniac feet wander on the wooden floors while waiting for sleepiness to hit me.

Radisson Blu Plaza in Helsinki definitely got my attention with this, I wish my budget would cover an Executive Business Class room every time I visited Helsinki!